Op déze leeftijd gaat afvallen voor vrouwen het gemakkelijkst

Vrouwen verleggen de focus en daardoor is afvallen lastiger

Sommige vrouwen zijn ontevreden over hun lichaam en proberen de gekste dingen om die extra kilo’s eraf te halen. Van het klei-dieet tot Atkins, niks is hen onbekend. Echt makkelijk gaat het alleen bijna nooit. Soms lijkt het zelfs alsof er echt geen redden meer aan is. Dat klopt, want op bepaalde momenten in je leven is afvallen gewoon lastiger. 

Onderzoek wijst uit dat vrouwen het beste kunnen afvallen als ze 25 jaar oud zijn. Dat is het moment dat ze het meeste geld hebben voor een goed sportschool-abonnement en kunnen ze zich goed focussen op gezond eten. Als vrouwen de dertig gepasseerd zijn, wordt afvallen lastiger. De focus in het leven wordt verlegd en er is steeds minder geld en tijd beschikbaar om te diëten.

Ook na zwangerschappen hebben vrouwen minder zin om nog echt te gaan sporten. Ze nemen hun lichaam sneller voor lief en focussen zich op hun gezin in plaats van hun lichaam. Wist je trouwens dat vrouwen die de veertig gepasseerd zijn wel veertien (!) diëten geprobeerd hebben? Ze doen er gemiddeld acht in hun dertiger jaren en zes tijdens hun twintiger jaren.

Lees ook: Dankzij dít drankje ontgift je je lichaam én kun je negen kilo afvallen!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: DailyMail | Beeld: Body Hacks