Opgebiecht: ‘Ik schreeuwde naar een klein kind’

schreeuwde

De vrouw schoot uit haar slof, omdat het meisje haar koffie omstootte

Hannah* haalt iedere dag voordat ze naar werk gaat koffie bij haar favoriete tentje. Helaas werd haar vertrouwde ochtendritueel onlangs verstoord door een kind dat tegen haar aanliep, waardoor Hannah haar koffie knoeide. Uit reflex schreeuwde ze tegen het kind, maar daar heeft ze nu spijt van.

Koffie gemorst

“Gisteren was ik in een koffietentje en genoot ik van mijn koffie, samen met mijn zus”, begint Hannah haar verhaal op Reddit. “Er kwam een moeder met twee van kinderen binnen. Deze kids begonnen meteen lawaai te maken en rond te rennen door de zaak. Één van hen botste tegen mijn tafel en morste hete koffie op mijn handen, die daardoor verbrand raakten”, vervolgt Hannah.

Uit paniek schreeuwde ze toen naar het kind. “Ik schreeuwde meteen van de pijn en riep ‘wat the fuck is er mis met jou’… Toen realiseerde ik me dat ik tegen een klein meisje schreeuwde. Haar gezicht werd rood en ze begon te huilen.” De moeder van het kleine meisje kwam meteen verhaal halen. “Ik verontschuldigde me voor het schreeuwen, maar ik zei tegen de moeder dat ze op haar kinderen moest letten in plaats van ze herrie te laten schoppen in de winkel. Dit maakte de moeder alleen nog bozer.”

Moeder boos

Uiteindelijk besloot Hannah de eer aan zichzelf te houden en de familie te trakteren op cakejes, maar ook dat werd niet gewaardeerd. “Ik voelde me schuldig omdat ik tegen het kind schreeuwde, dus bood ik aan cakejes voor hen te kopen. De moeder zei echter dat ik maar moest oprotten”, vervolgt Hannah. “Mijn zus zei dat ik niet fout zat en dat ik me niet slecht hoefde te voelen, maar ik twijfel. Ik vind het wel erg voor het meisje, maar tegelijkertijd vind ik dat haar moeder beter had moeten opletten op haar kinderen.” Wat vind jij, heeft Hannah gelijk?

*De naam Hannah is gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam Sarah_andhercats.

Lees ook: ‘Mijn familie vindt het ongemakkelijk als ik over ongesteldheid praat’

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash