Het internet is helemaal in de war door deze optische illusie

Het bord zegt coffee, de schaduw hiervan zegt cofee

Aan een beetje een goede optische illusie kunnen we ons wel een aantal minuten vergapen, want hoe zit het in hemelsnaam in elkaar? Opnieuw is zo’n fascinerende optische illusie opgedoken, maar veel mensen vinden ‘m iets te freaky.

Een gebruiker van de website Reddit plaatste een bizarre foto van de optische illusie.

Cofee

De gebruiker, die zichzelf OrangeLimey noemt, plaatste onlangs een foto van een aantal letters die het woord coffee vormen op Reddit. Niks aan de hand, zou je denken. Tot je naar de schaduw van die letters kijkt. In plaats van coffee staat er cofee.

Sign says coffee, shadow says cofee… from r/mildlyinteresting

In de war

Op het forum stromen de reacties van verwarde gebruikers al snel binnen. De een probeert met man en macht een verklaring te vinden voor de ontbrekende letter F en een ander vindt het maar eng. Gelukkig blijkt er niet zo heel veel aan de hand te zijn.

Verklaring

Wie denkt dat er een of ander onverklaarbaar iets gaande is, hoeft zich daar gelukkig geen zorgen over te maken. Een oplettende gebruiker van het forum genaamd The Tonztm had al snel door wat er aan de hand was. De lampen boven de coffee-letters zorgen er namelijk voor dat de twee F’s samensmelten tot een letter.

Lees ook: Dit zijn de raarste dingen die winkelmedewerkers in paskamers vonden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her, Reddit | Beeld: Unsplash