Wauw! Patty Brard laat zien hoeveel ze al is afgevallen

Ze is al meer dan 26 kilo afgevallen!

Patty Brard maakte een paar maanden geleden bekend dat ze een gastric bypass heeft ondergaan. Dit is een operatie die niet iedereen kan ondergaan, maar voor Patty heeft het duidelijk z’n vruchten afgeworpen. De presentatrice deelt op social media dat ze al meer dan 26 kilo is afgevallen!

Hier nemen wij onze hoed voor af!

Ommezwaai

Het is 4 januari wanneer Patty besluit het roer drastisch om te gooien. De maat was vol toen ze op de weegschaal ging staan en een getal zag dat haar niet beviel. “Ik woog die dag 97.9 kilo. Ik schrok me dood en dacht: nu is het klaar.” Ze wilde sowieso nog twintig gezonde jaren in het vooruitzicht hebben en daarom informeerde ze bij verschillende artsen naar de mogelijkheden voor een gastric bypass, maar deze operatie kon ze niet ondergaan in Nederland. In België kon de ze operatie wel ondergaan en daar plukt ze nu de vruchten van. Na de operatie was ze al snel tien kilo afgevallen.

Kilo’s vliegen eraf

Op onder andere social media houdt Patty haar volgers op de hoogte over haar strijd tegen de kilo’s. Zo vierde ze twee maanden geleden al dat ze twintig kilo is afgevallen. Inmiddels is de brunette 26,1 kilo afgevallen en dat showt ze vol trots op Instagram. “71.6 kilo vandaag!”, ook deelt Patty wat haar streefgewicht is. “Ik zou die weegschaal wel naar de 65 willen duwen! Nog ff en dan ben ik er!” De 63-jarige is vastberaden om die laatste kilo’s er ook af te krijgen.

Bekijk het kiekje hieronder.

Lees ook: Dit zijn de 5 meest gemaakte kledingfouten die ons ouder laten lijken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Patty Brard | Beeld: videostill RTL Boulevard