Patty Brard heeft vanaf nu haar eigen podcast

patty-brard

Wekelijks bespreekt ze daarin levenslessen met een speciale gast

Goed nieuws voor fans van Patty Brard: de tv-persoonlijkheid heeft haar eigen podcast gelanceerd. In Patty’s levenslessen vertelt ze onder andere over ‘de zin en onzin van het leven’. “Leeftijd is slechts een getal, het is nooit te laat om aan iets nieuws te beginnen.”

Speciale gast

In elke aflevering van haar podcast zal Patty een speciale gast ontvangen. Met diegene bespreekt ze dan drie van haar levenswijsheden. “Ik heb met al mijn levenservaring heel wat levenslessen verzameld: 365 in totaal, dus één voor elke dag.” De eerste gast is goochelaar-illusionist Hans Klok. Met hem gaat Patty in gesprek over ouder worden en de veranderingen die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt.

Rock ’n roll

“Zo losbandig als wij ooit door het leven gingen, en nu zitten hier twee gezapige mensen tegenover elkaar die het hebben over huizen kopen en iets voor je partner achterlaten. Wat is er gebeurd?”, vraagt Patty zich in de aflevering hardop af. “Ik heb nog steeds wel een beetje een rock ‘n roll leven, maar de katers trek ik niet meer. Op een gegeven moment kwam er een omkeerpunt waarbij ik mezelf afvroeg: wil ik dit? Nu krijg ik een kick van een goed optreden, maar het beest zit nog steeds in mij”, zegt Hans.

Overal te beluisteren

Patty en Hans praten in de eerste aflevering ook over het nemen van risico’s en de ups en downs die bij het leven komen kijken. In de volgende aflevering zal Patty cabaretier Richard Groenendijk ontvangen. Patty’s levenslessen is te beluisteren via alle streamingsdiensten. Je kunt er dus voor terecht bij onder andere Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Lees ook: Dankzij deze vier tips gaan je panty’s een stuk langer mee

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: BrunoPress