Pepsi komt met een nieuwe frisdrank smaak en het is nogal ehh… apart

Wij gaan er nog even een nachtje over slapen…

Pepsi probeert altijd vernieuwend te zijn en met de tijd mee te denken. Vernieuwing of unieke smaken op de markt uitbrengen is natuurlijk meestal hartstikke leuk én lekker. Maar zo nu en dan verschijnen er nieuwe smaken, zoals bijvoorbeeld deze van Coca-Cola en daar hebben wij dan toch wel een beetje onze bedenkingen bij. Hou je vast, want ook Pepsi komt binnenkort met de nieuwe én wel heel aparte smaak…

Cola met karamel zeezout smaak?!

De nieuwe smaak
Ja, Pepsi heeft het geflikt en komt nu met een combinatie die je niet zo snel verwacht. Dat we deze smaak verwachten bij onze heerlijke en vertrouwde Tony Chocolonely chocoladereep spreekt voor zich. Maar of we de karamel zeezout-smaak nou ook graag terug willen zien in glaasje cola? Een zout tintje aan cola klinkt nou niet echt bepaald smaakvol.

Amerika
Of we deze smaak ook in de Nederlandse supermarkt te zien krijgen is nog de vraag. De Pepsi Salted Caramel zal voorlopig alleen in de schappen liggen van de Amerikaanse supermarkten. Voor de liefhebbers die het wel aandurven deze cola een keer te proberen; er in Nederland genoeg winkels die zich specialiseren in Amerikaans zoetigheid, dus de kans is groot dat zij het binnenkort wel in de schappen hebben staan.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: FrootBeeld: Unsplash