Peuter overlijdt in poging om hondje uit brandend huis te redden

De peuter kwam tijdens zijn reddingspoging om het leven

Het leven van een gezin uit het Amerikaanse Arkansas veranderde onlangs in een ware nachtmerrie. Nadat het huis van dit jonge gezin volledig in brand vloog, konden de ouders en peuter nog net aan de vlammenzee ontsnappen. Eenmaal buiten was het gezin veilig, tot de kleine dreumes besloot de hond uit het brandende huis te redden. 

Brandend huis

De lokale media van Arkansas maakten bekend dat het huis van de jonge familie afgelopen weekend in brand stond. De brand ontstond waarschijnlijk vanwege een kortsluiting. Vader, moeder, peuter en hond waren thuis toen de enorme brand uitbrak. Verschrikkelijk, maar gelukkig wisten de ouders en peuter uit het huis te ontsnappen. De hond was daarentegen nog wel binnen.

Peuter

Terwijl het jonge gezin veilig buiten stond, ontsnapte de 2-jarige peuter uit het zicht van de ouders. De peuter bedacht zich geen moment en dook het brandende huis in om het hondje te redden. “Dit ten koste van zijn eigen leven”, deelt vader Kurtis in een emotionele Facebookpost.

Crowdfunding

Na deze heftige gebeurtenis besloot de oma van de peuter een crowdfunding te starten om de kosten van de begrafenis te betalen. Daarnaast maakt het bericht op de Facebookpagina duidelijk dat het hele huis is afgebrand, waardoor het gezin momenteel geen woonplek en kleding meer heeft. De vader van de peuter deelt op Facebook: “Beschouw je kinderen nooit als vanzelfsprekend, maar koester elk moment. We houden van je en we weten nu dat je op een betere plek bent.”

This is the baby that was taken from our son. RIP Lokey.

Geplaatst door Michelle N Michael Phillips op Zondag 1 december 2019

Lees ook: Hoeveel zakgeld is geschikt voor de leeftijd van jouw kind en hoe ga je er mee om

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Unsplash