Popcorn in de aanslag: deze films en series verschijnen deze maand op Netflix!

Waaronder onze favoriete film

Het is nog steeds koud buiten en het ziet er niet naar uit dat dit op korte termijn gaat veranderen. Nog steeds genoeg redenen om lekker op de bank te liggen en te genieten van een goede film of serie. Of een heel seizoen. Ben je een beetje door het Netflix-assortiment heen? Geen nood: ook in februari komt Netflix weer met een nieuw aanbod om van te smullen. 

Deze vijf mag je niet missen.

1. Altered Carbon
Een soldaat wordt, na 250 jaar ingevroren te zijn geweest, weer tot leven gewekt. Zijn opdracht? Onderzoek doen naar de moordaanslag op de rijkste man ter wereld. Leuk weetje: het is de duurste Netflix-serie ooit.

2. Shaun of the Dead
In Shaun of the Dead, een Britse horrorkomedie uit 2004, is een knipoog naar de traditionele horrorfilm. In de film speelt een dertigjarige antiheld die met zijn cricketbat zombies te lijf probeert te gaan de hoofdrol. Hilarisch.

3. Love Actually
Deze film behoeft eigenlijk geen uitleg; het is zo’n beetje de meest gewaardeerde romantische komedie sinds Pretty Woman. In de heerlijke zwijmelfilm worden verschillende personen en hun liefdesleven gevolgd. Natuurlijk zijn de personen op de één of andere manier met elkaar verbonden, waardoor de relaties steeds van een andere kant belicht worden.

4. The Incredible Hulk
Een fantastische film over dr. Bruce Banner die door een mislukt experiment verandert in een groot, groen monster. Hij wordt achternagezeten door het leger terwijl hij in Brazilië zoekt naar een tegengif.

5. Definitely, Maybe
Een heerlijk romantische film waarin een dochtertje aan haar vader vraagt hoe hij haar moeder -van wie hij is gescheiden- heeft ontmoet. De vader neemt zijn dochtertje mee in zijn herinneringen en vertelt haar over drie verschillende vrouwen die mogelijk allemaal de ware zijn.

Lees ook: Nee! Verdwijnt deze populaire serie van Netflix?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: Viva | Beeld: videostill