Nee! Verdwijnt deze populaire serie van Netflix?

Netflix
Deze serie is toch wel een favoriet van velen

We weten allemaal wel dat er zo nu en dan series en films van Netflix verdwijnen. Niet heel leuk, maar we dealen ermee. Tot nu toe. Het lijkt er namelijk op dat de streaming service een favoriet gaat verwijderen, namelijk Gossip Girl!

Welke millennial keek deze serie niet?

Serie
Iedereen die ooit eens aan Gossip Girl is begonnen, kan beamen dat de serie een hoge verslavingsfactor heeft. Heb je een aflevering gekeken? Dan kun je gewoon niet anders dan alle seizoenen kijken. De fervente Gossip Girl-fan heeft de serie waarschijnlijk zelfs al meerdere keren gekeken. Alleen gaat Netflix daar binnenkort waarschijnlijk een stokje voor steken. 


Laatste dag
Het lijkt erop dat we de serie vanaf 15 februari niet meer kunnen zien. Er waren al eens eerder geruchten te horen dat de serie met Serena, Blair, Nate, Chuck en Dan zou verdwijnen, maar Netflix zelf beweerde toen nog dat dit niet het geval was. Toch zijn we bang dat we het binnenkort toch zonder de serie over Manhattan’s Elite moeten stellen. Wanneer je de seriedetails over Gossip Girl bekijkt op Netflix, staat er namelijk dat de serie maar beschikbaar is tot 14 februari… Wij hopen dat hier nog verandering in gaat komen!

Lees ook: Deze geniale Netflix-truc maakt het kijken van films en series nóg leuker!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Pexels