Prins William deelt wat hij en Kate lastig vinden aan het opvoeden van hun kinderen

William

We snappen ze helemaal

Als je de namen William en Kate noemt, denk je vaak meteen aan de hertog en hertogin van Cambridge. Maar de twee zijn veel meer dan de toekomstige koning en koningin van Engeland, zo heeft het stel drie kinderen. En iedereen die kinderen heeft, weet dat het niet altijd makkelijk is om je kinderen op te voeden. Ook Kate en William hebben zo hun struikelpunten.

In een gesprek vertelt William openhartig wat hij lastig vindt aan het ouderschap.

Anti-pestweek

Prins William en Kate Middleton schoven vorige week aan bij BBC vanwege Anti Bullying Week, oftewel: anti-pestweek. Daar vertelden de hertog en hertogin over wat hen zorgen baart wanneer het aankomt op hun kinderen, met name wanneer het aankomt op hun online leven.

Internet

William vertelt dat hij en Kate het lastig vonden om vast te stellen hoe lang hun kinderen online mogen. “We hebben hier eigenlijk nog steeds geen juiste balans voor gevonden”, geeft William toe tijdens het gesprek. “We zullen die discussie zeker nog wel aangaan met onze familie. We zijn tegenwoordig allemaal zo verbonden met het internet, dat we echt moeten zeggen: ‘Oké, nu zijn we aan het eten.”

Andere ouders

Ook vraagt William zich af hoe andere ouders hiermee omgaan. “Dit is de eerste generatie die volledig zal opgroeien met mobiele telefoons, social media en dat soort dingen. Onze generatie, de ouders, zitten hierdoor met de vraag ‘Hoe gaan we hiermee om?” Ook vraagt de prins zich af hoe hij als ouder op zijn kind kan letten in de digitale wereld.

Lees ook: Prins William maakt in het openbaar een grapje over Kate Middleton

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Videostill