Randy verovert hart van Chantal én dat van de kijker met bord ravioli: “Ik hou van jou”

‘Lieve Chantal, ik hou van je.’

Gisteravond was het weer tijd voor de wekelijkse uitzending van All You Need Is Love; lekker wegzwijmelen bij de kneuterige romantiek van herenigde stelletjes en families. De afgelopen aflevering was echter nóg leuker dan normaal gesproken; Robert schoot Randy, die het syndroom van Down heeft, te hulp om zijn grote liefde verkering te vragen.

Randy met het syndroom van Down wil de helpende hand van Robert bij zijn liefdesverklaring.

Liefdesboodschap
In All You Need Is Love gaat Robert ten Brink op bezoek bij Randy. Randy heeft een e-mail gestuurd naar Robert en heeft dringend zijn hulp nodig; hij wil zijn grote liefde Chantal laten weten dat hij van haar houdt. Randy en Chantal kennen elkaar van school en hebben zelfs al een keertje afgesproken op school, waar ze bij een boom met elkaar hebben gezoend. Voordat Robert hem te hulp schiet wil Randy wel even twee regels opstellen; hij wil een liefdesboodschap en het moet wel een beetje romantisch zijn. Robert komt met een plannetje; een romantische date in een heerlijk restaurant met heel veel ravioli. Aan Randy de taak om de liefdesboodschap over te brengen.

‘Ik heb een ketting. Met een tassie.’
Bewapend met een rode roos en een cadeautje gaat Randy naar het huis van Chantal, het meisje weet niet wat haar overkomt. In het restaurant gooit Randy het hoge woord er maar meteen uit: “Eh, Chantal, ik hou van jou.” Chantal antwoordt met een kort maar krachtig ‘Ik ook’. Vervolgens overhandigt Randy Chantal de cadeautjes in een rap tempo waarbij hij van tevoren al verklapt wat erin zit – ‘Ik heb hier een ketting voor je. Met een tassie.’ – waarna ze samen een bord ravioli eten, wat het lievelingseten van Chantal is. Chantal sluit het heerlijke en romantische etentje af met een zachte ‘Ik hou van jou’ en krijgt als antwoord ‘Dankje.’ Kan het nóg schattiger dan dit?

Dit vind je misschien ook leuk: deze Netflix-films passen het beste bij jouw sterrenbeeld

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest! 

Bron: RTLXL | Beeld: videostill