Rara wie is het: herken jij de bekende presentatrice op deze schattige jeugdfoto?

Welke Nederlandse presentatrice is dit?

Als je goed kijkt, zie je het aan haar ogen! Welke bekende Nederlandse presentatrice staat op deze schattige jeugdfoto, compleet met vlinderstrik en bloempotkapsel? Het blijft lastig om volwassen mensen te herkennen op jeugdfoto’s, maar als je eenmaal weet wie dit is dan kan je het meteen plaatsen. 

Bridget Maasland is allang geen schattig meisje meer, de 42-jarige presentatrice is allang volwassen en heeft zelf een zoontje van 8 jaar, Mees.

3 jaar oud
Ze begon haar carrière als blonde stoot bij muziekzender TMF en BNN en inmiddels staat ze aan tafel bij RTL Boulevard. Op Instagram deelde zij het schattige kiekje en schreef daarbij: “TBT Bridget 3 jaar oud, opening winkel van mijn ouders Busstop!”. De blonde presentatrice is niet alleen in haar carrière gelukkig, ook in de liefde gaat het haar tegenwoordig weer voor de wind. Waar haar vorige relatie na een vakantie al strandde, heeft ze nu het geluk gevonden in de armen van de 28-jarige Bram Plattel. Eerder liet Bridget weten nooit meer met een jongere man te willen daten: “Mijn voornemen is om in de toekomst niet meer te vallen op te jonge mannen. Vanaf 45 jaar vind ik mannen te oud, maar 35 jaar lijkt me mooi,” zei ze in een interview met Flair. Voor de 28-jarige Bram heeft ze blijkbaar een uitzondering gemaakt.

TBT Bridget 3 jaar oud, opening winkel van mijn ouders Busstop! #netmees @mees_kingston @ellymaasland @frits_maasland

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Ready to see Dotan! @rijksmuseum @dotanmusic #insidemybones @rtlboulevard #tonight

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Lees ook: Roxeanne Hazes slaat terug na kritiek op haar figuur

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron & Beeld: Instagram