Er komt een remake van dé hitfilm van de jaren 90: Clueless

Clueless

Clueless krijgt een definitief vervolg!

Wie kent ‘m niet? Dé hitfilm van de jaren 90: Clueless. De film was een superhit in de jaren 90 en gaat nu, ruim 20 jaar later, opnieuw geproduceerd worden door filmstudio Paramount. De producent van deze nieuwe remake is een van de schrijvers van de film Girls Trip. Het script zal geschreven worden door een van de schrijvers van de Netflix-serie Glow.

Volgens de Amerikaanse site Deadline zijn de voorbereidingen voor de nieuwe versie van deze film nog in een vroeg stadium.

Clueless

Omdat de nieuwe film nog in zo’n vroeg stadium verkeerd, is het om dit moment nog niet duidelijk of het om een reboot gaat of dat het originele verhaal in een nieuw jasje wordt gestoken. In de originele versie van de film is hoofdrolspeelster Cher (gespeeld door Alicia Silverstone) een rijkeluisdochter die haar cijfers wil verbeteren door twee leraren bij elkaar te brengen. Zodra dit lukt storten Cher en haar beste vriendin Dionne (Stacey Dash) zich op een nieuw project: het nieuwe, verlegen meisje Tai (Brittany Murphy). Ze willen haar net zo populair maken als zij zelf. Tegelijkertijd zoekt Cher ook nog eens naar haar droomvriendje.

Jaren 90

De film uit de jaren 90 is losjes gebaseerd op het boek Emma van Jane Austen. De remake van de film is niet de enige revival van Clueless. Komende maand gaat in New York een op de film gebaseerd toneelstuk met Dove Cameron in de hoofdrol van start. Wanneer de remake van Clueless verschijnt, is op dit moment nog niet bekend. Wij kunnen niet wachten om dé superhit tienerfilm van de jaren 90 straks in de bioscoop te bewonderen! We houden jullie op de hoogte ;-).

Lees ook: Aldi verkoopt vanaf volgende week een adventskalender vol mini-wijntjes!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: videostill