Dat wordt rennen: Action verkoopt tijdelijk een beamer

action beamer

En dat ook nog eens in de aanbieding!

Wil jij je zomeravonden nét een beetje knusser maken? Dan zit je bij de Action wederom goed. De winkelketen verkoopt namelijk tijdelijk een geweldige beamer waardoor jij je films of series nét op een andere manier ervaart. Enne, dat wordt rennen want ze staan tijdelijk te koop voor een prikkie!

Voor een prikkie

Wie denkt dat je een vermogen kwijt bent als je een eigen thuisbioscoop wil creëren, heeft het dus goed fout! Nou ja, als je bij de Action gaat winkelen in ieder geval. Bij de low budget winkelketen betaal je namelijk slechts €89,95 voor deze geweldige LED projector. Zo creëer je de grootsheid van een eigen bioscoop voor een prikkie, gewoon in eigen woonkamer!

Specificaties

Met het scherm kun je een gezellige movienight met vriendinnen of een romantische date met je lover organiseren, maar het is ook dé perfecte manier om deze zomer van het EK voetbal te genieten! Het scherm is 287,79 cm breed en 161,88 cm hoog, dus groot genoeg om al je vrienden mee te laten kijken.

De beamer wordt geleverd met een afstandsbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 meter.

beamer

Action

”Een avond Netflix of Videoland kijken, krijgt een compleet andere dimensie. Kijk samen met familie of vrienden naar de beelden die deze projector op je muur tovert”, omschrijft de winkelketen het product op hun website. ”Nu heb je gewoon je eigen thuisbioscoop voor deze onwaarschijnlijk lage prijs.”

Tijdelijke online deal

Wij voorspellen echter dat dit coole item binnen no-time is uitverkocht, dus mocht je dit pareltje willen bemachtigen moet je er snel bijwezen! Het heeft overigens geen zin om je te haasten naar de Action, want het product is uitsluitend online verkrijgbaar. Good to know!

Lees ook: Aha! Dít vergeten koppels met een serieuze relatie vaak

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Action