Wat een plaatje: Robin Martens deelt prachtige foto met ‘de mams’

Robin Martens

De appel valt niet ver van de boom

Robin Martens zet regelmatig haar dierbaren in het zonnetje op social media. Zo plaatste ze onlangs al een kiekje van haar zwangere vriendin op Instagram en deelde ze een foto uit de oude doos van haar ouders. Vandaag plaatste de 27-jarige actrice een prent op Instagram waarop ze te zien is met haar moeder. Fans van Robin kunnen er niet over uit hoeveel ze op haar moeder lijkt.

“Als twee druppels water.”

Gelijkenis

Onlangs deelde Robin al een kiekje van haar ouders: Harry en Miranda op Instagram. Op de foto zijn haar ouders in hun jonge jaren te zien. “Op wie lijk ik het meest?”, vroeg ze haar volgers in de caption. Haar fans kwamen er niet helemaal uit. Vandaag plaatste ze opnieuw een foto van haar moeder op Instagram. Fans raken er niet over uitgepraat hoeveel Robin op haar moeder lijkt. “Als twee druppels water”, en “Zelfde lach”, zijn een paar van de jubelende reacties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lachen met de mams 🥳 #ikhouvanjou

Een bericht gedeeld door Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) op

Familiekiekje

Robin heeft niet alleen een hechte band met haar ouders. Ook met haar zusjes heeft ze goed contact. Ze heeft twee zussen: Lois en Roxan. De danseres deelde onlangs een blij familiekiekje met hen. “Familie kies je niet uit? Deze mafklappers heb ik wel uitgekozen, hoor!”, schreef ze gekscherend in de caption.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Familie kies je niet uit ? NOU deze mafklappers heb ik wel uitgekozen hoor 😁 #wanneerdefotosalleenmaarbeterworden 👉

Een bericht gedeeld door Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) op

Lees ook: Lauren Verster maakt geslacht van haar tweede kindje bekend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Robin Martens | Beeld: Videostill RTL Late Night