Sandra Bullock onthult hoe het monster in Bird Box eruitziet

De actrice vertelt hoe de opnames gingen

Wie de populaire Netflix-film Bird Box keek, zat ongetwijfeld op het puntje van de stoel tijdens het kijken van deze thriller. De film is mega spannend en de film werd in één week door al 45 miljoen mensen bekeken. Heb jij de film al gezien? Grote kans dat je met een brandende vraag achterblijft.

Heb je de film nog niet gezien? De onderstaande tekst bevat spoilers…

Bird Box

De film Bird Box draait om Malorie Hayes, gespeeld door Sandra Bullock, die met haar twee kinderen probeert te overleven op een post-apocalyptische wereld. Op aarde is een boze, onbekende kracht verschenen en als iemand oogcontact heeft met deze entiteit, pleegt diegene zelfmoord. Om te voorkomen dat iemand oogcontact heeft met deze entiteit, dragen de personages in de film een blinddoek. In de film laten de makers niet zien wat de slachtoffers zien, voordat ze hun leven beëindigen.

Monster

Telkens als het monster in de buurt is van iemand, is dat te horen door middel van een windvlaag of door bladeren die bewegen. Meer komt de kijker niet te weten over het monster. Wel schoot hoofdrolspeelster Sandra Bullock een scène met het monster, maar de makers besloten dat de film enger zou worden als de kijker het monster niet ziet en zelf een monster in hun hoofd creëert. Sandra Bullock onthult nu in een interview hoe het monster eruitzag.

‘Het maakte me aan het lachen’

De getalenteerde actrice was niet echt onder de indruk toen ze het monster voor het eerst zag. Zo deelt ze in een interview met Bloody Disgusting. “Ik dacht: ‘Ik wil het monster niet pas zien tijdens het draaien van de scène; breng het monster maar gewoon in de ruimte en dan gaan we filmen. Toen ik me omdraaide zag ik het monster naar me toe kruipen. Het maakte me aan het lachen”, vertelt ze. “Het was een groene man met een gruwelijk babygezicht en hij leek op een slang. Het was eigenlijk een lange, dikke baby.”

Lees ook: Netflix waarschuwt voor challenge: ‘Verwond jezelf alsjeblieft niet met de Bird Box Challenge’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bloody Disgusting | Beeld: videostill Bird Box