Huh?! Dit bekende koppel komen Nederlanders het liefste tegen in de sauna

Dit bekende koppel willen we graag tegenkomen in de sauna!

Nederlanders hebben over het algemeen niet de luxe van warm weer, daarom zijn ze altijd al dol op de sauna geweest. Lekker in je evakostuum in de hitte zitten en alles eruit zweten. Wij snappen wel waarom we dit allemaal zo fijn vinden. Wat we vaak wat minder fijn vinden is dat we bekenden tegen kunnen komen, terwijl we daar zo poedelnaakt zitten. 

Toch komen we dit bekende stel maar al te graag tegen, aldus Vakantieveilingen.

Het koninklijk paar

Als de Nederlander even een dagje naar de sauna gaat komen ze uiteraard het liefste vrienden of familie tegen als ze onverbloemd op het hout zitten. Toch zouden we het ook totaal niet erg vinden om het koningspaar tegen te komen. Vakantieveilingen heeft een onderzoek gedaan onder 2377 saunabezoekers in Nederland.

Evakostuum

Naast het koninklijk paar vinden we het ook geen straf om George Clooney of Arie Boomsma tegen te komen. De mannen vinden vooral Doutzen Kroes of Chantal Janzen een leuke saunabezoeker om tegen te komen. Uit datzelfde onderzoek blijkt ook dat mannen het over het algemeen minder erg vinden om in hun adamskostuum te zijn in de sauna als vrouwen. 90 procent van de mannen vindt dit niet erg, tegenover 75 procent van de vrouwen.

Lees ook: Krijg je ook een schokje als je iets aanraakt? Zo voorkom je dat je statisch geladen wordt!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: pxhere