Zó lang duurt het voordat geliefden een scheet in elkaars bijzijn durven te laten


Vuur jij het knetterkanon weleens af in het bijzijn van je partner?

De een laat bij de eerste date al een scheet (hoewel dit dan vaak een ongelukje betreft) en de ander durft pas een klein windje de wereld in te helpen zodra de trouwgeloften zijn uitgewisseld. Dat scheten laten binnen een relatie is nog altijd een ding. Wanneer is het oké om die buikgassen te lozen in het bijzijn van je liefje?

Onderzoek is erover uit.

Eerste scheet

Als je relatie nog in de kinderschoenen staat, zijn er een hoop eerste keren waar je samen met je partner naartoe werkt. Het eerste weekendje weg, de eerste keer bij elkaar slapen, maar ook voor de wat minder romantische dingen komt een eerste keer. Neem een scheet laten bijvoorbeeld. Elke keer naar het toilet lopen wanneer de nood hoog is, is niet ideaal als je al lekker in bed ligt. Gewoon laten gaan dan? Uit onderzoek is gebleken dat de meeste stellen het oké vinden om een windje te laten wanneer ze 5 maanden samenzijn.

Andere mijlpalen

Provident was benieuwd hoe lang het duurt voor stellen bepaalde mijlpalen hebben bereikt. Hiervoor werden gegevens van 2000 koppels geanalyseerd. Een scheet laten in elkaars bijzijn bleek na 5 maanden geaccepteerd te zijn. Hoe lang het duurt tot vrouwen zich make-up vrij durven te tonen aan hun partner en hoe lang het duurt tot een huis wordt gekocht? Bekijk het hieronder.

Geen make-up op bij partner: 3 maanden
Stoppen/minderen met scheren: 3,2 maanden
Stoppen/minder vaak naar de sportschool: 3,2 maanden
Voorstellen aan ouders: 3,6 maanden
Netflix-wachtwoord delen: 6 maanden
Bankgegevens delen (om logische redenen): 9 maanden
Samen een huis kopen: 20,7 maanden
Baby: 30 maanden

Bovenstaande gegevens zijn natuurlijk een gemiddelde. Iedereen moet voor zich uitvogelen waar hij of zij zich prettig bij voelt.

Lees ook: Dit zijn de beste films op Netflix om met je geliefde te kijken

Bron: Metro | Beeld: Pexels