Vader neemt zijn schoondochter mee naar het schoolgala

schoolgala
Vader neemt de vriendin van zijn zoon mee naar het schoolgala

Het komt niet vaak voor dat ouders naar een schoolgala gaan, tenzij ze komen om te surveilleren. Toch werd leerlinge Kaylee Suders uit de Amerikaanse staat Pennsylvania vergezeld door haar schoonvader Robert Brown. De reden waarom is erg verdrietig…

Kaylee was anders niet naar het schoolgala gegaan.

Verdriet

De 18-jarige Kaylee Suders was van plan om met haar vriend Carter Brown (19) naar het schoolgala te gaan. Helaas kwam een maand voor het evenement de schok van haar leven: Carter overleed in een auto-ongeluk. De tickets gingen in de verkoop, maar Kaylee was niet meer van plan om te gaan. Ze was te verdrietig door het verlies van haar vriendje en wilde niet alleen naar het gala.

Gebaar

Robert Brown, de vader van Carter vond het verschrikkelijk om te zien hoe Kaylee leidde onder haar verdriet. Hij vond het ook erg jammer dat ze het hoogtepunt van de middelbare school moest missen: het schoolgala voor laatstejaars. Daarom belde hij de school om te vragen of ze het goed vonden dat hij Kaylee’s date was, omdat zijn zoon er niet meer was. De school stemde in en zo ontstond het plan.

Vraag

Robert vroeg Kaylee of ze hem wilde vergezellen naar het gala. Hij had alles al geregeld, van de tickets tot de auto. Kaylee was ontzettend ontroerd en wilde natuurlijk met haar schoonvader mee. Ze had de kleermaakster die haar jurk op maat maakte al afgezegd, maar door de omstandigheden was die bereid om er een spoedklus van te maken zodat Kaylee toch nog in haar droomjurk naar het gala kon.

De avond

Robert haalde zijn schoondochter op in de Audi van zijn overleden zoon en nam haar mee naar het restaurant TGI Fridays, waar het stel hun eerste date had. Daarna nam hij maar mee naar het gala waar ze samen dansten. Kaylee zegt dat ze het erg naar haar zin heeft gehad en dat ze het grappig vond om haar schoonvader te zien dansen. Toch heeft ze ook even gehuild, omdat ze er graag met haar vriend Carter had willen zijn.

Familie

Dit was niet de eerste tragedie die de familie Brown meemaakte. De broer van Carter, Christopher, overleed zeven maanden voor Carters dood. Ze deelden dus al veel verdriet samen. Robert vertelt dat Kaylee als een dochter voor hun is en dat ze altijd welkom is in de familie.

In deze video zie je beelden van de avond en een interview met Kaylee:

Lees ook: De leukste tweets tijdens de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Inside Edition | Beeld: Videostill YouTube