Bingen maar: je kunt nu de allereerste seizoenen van BzV opnieuw bekijken

afleveringen bzv

Tot op heden kon je alleen de meest recente Boer zoekt Vrouw-seizoenen terugkijken, maar daar komt nu verandering in

Sommigen van ons zijn Boer zoekt Vrouw-fan vanaf het eerste uur en anderen ontdekten de charme van het datingprogramma pas later. Heb jij nooit de allereerste seizoenen van Boer zoekt Vrouw gezien? Dan kun je daar nu verandering in brengen. KRO-NCRV heeft namelijk alle afleveringen van de eerste seizoenen op de website geplaatst.

De eerste boeren

In 2004 verscheen de allereerste aflevering van Boer zoekt Vrouw op de buis. Catrines, Teus, Coen, Driek, Edwin, Hans, Joris, Peter, Piet en Willie gaven alle tien aan een lieve vrouw in hun leven te missen. In 2005 ging het liefdesavontuur verder voor de boeren. Het bleek een waar kijkcijferkanon en de jaren daarop volgenden meerdere seizoenen.

Seizoen 1 tot en met 3

Niet iedereen was meteen overtuigd van het boeren datingprogramma. Daardoor kan het maar zo dat je de eerste seizoenen hebt gemist. Gelukkig kun je het nu inhalen. Op de Boer zoekt Vrouw-website vind je nu alle afleveringen van seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3. Met drie keer dertien afleveringen ben je wel even zoet. Wij zeggen: Netflix, move over. Wij weten wat we de komende weken gaan kijken!

Bekijk hier seizoen 1: 2004/2005
Bekijk hier seizoen 2: 2006
Bekijk hier seizoen 3: 2007/2008

Lees ook: BzV-kijkers raken niet uitgepraat over boer Herman en Fleur

Bron: Boer zoekt Vrouw, KRO NCRV | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk