Shocking: dit is wat Victoria Beckham eet voor een stralende huid

Victoria dankt haar stralende huid aan een bijzondere eetgewoonte

Wanneer er boekjes opengaan over beautygeheimen van celebrities staan wij vooraan in de rij. Of het nu gaat om een dure crème – die we waarschijnlijk nooit zullen kopen – of een bepaald eetregime, we willen gewoon weten waar die stralende huidjes door komen. Victoria Beckham deelde onlangs naar aanleiding van haar eigen beautylijn ‘Victoria Beckham Beauty’ haar bijzondere beautygeheim. Wij schrokken ervan! 

Victoria eet vier (4!) avocado’s op een dag.

Perzikhuidje

Om een stralende huid te krijgen eet de Britse Victoria drie tot vier avocado’s per dag. Dit gaf Mrs. Beckham aan tijdens een interview met The Telegraph. Het geheim achter deze flinks dosis avocado’s? Voldoende gezonde vetten binnenkrijgen. Dit zou volgens Victoria voor een stralende huid zorgen. “Ik heb naar de juiste manier voor een stralende huid moeten zoeken, maar voor mij is dat voldoende gezonde vetten eten.”

Zo goed mogelijk

Volgens Victoria is het niet belangrijk om er zo jong mogelijk uit te zien, maar juist om er zo fris mogelijk uit te zien. “Voor mij gaat het om er zo goed mogelijk uit te zien, niet om er jonger uit te zien. Niemand is perfect, ik al helemaal niet”, gaf de Britse in het interview aan.

Lees op de volgende pagina meer over Victoria’s voorkomen. 

Pagina 1/2