Ai: mensen met dít sterrenbeeld zijn de grootste leugenaars

sterrenbeeld

Opletten geblazen

De een gelooft er heilig in en de ander leest het meer voor de lol: je sterrenbeeld. Maar wist je dat het wel écht wat over je persoonlijkheid en over die van anderen kan zeggen? Zo blijkt ook dat mensen met het ene sterrenbeeld iets vaker een leugentje om bestwil de wereld in helpen dan anderen. 

Déze drie sterrenbeelden liegen het vaakst.

Liegen
Niemand houdt ervan om erachter te komen dat iemand tegen je heeft gelogen. Helaas kun je een leugen niet altijd evengoed van iemands gezicht aflezen, maar het blijkt dat een aantal sterrenbeelden wel wat vaker een onwaarheid de wereld inhelpt, namelijk Vissen, Ram en Tweelingen, zo meldt Libelle.

Vissen
Een eigenschap van mensen die tussen 19 februari en 20 maart zijn geboren is dat ze het soms lastig vinden om met de realiteit te dealen. Vissen geven geld uit als water en ze zijn hier niet altijd even eerlijk in: het gebeurt namelijk nog weleens dat het geld van anderen over de balk wordt gesmeten. Dit is ook een van de redenen dat Vissen nog weleens in situaties komen dat een leugentje wat makkelijker uitkomt.

Ram
Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan kan het dat je nog weleens de touwtjes in handen neemt, maar daarnaast kun je ook heel direct zijn. Hier kunnen mensen nog weleens van schrikken. Daarnaast kiezen mensen geboren tussen 21 maart en 21 april graag voor zichzelf en maakt het ze minder uit wat dit met de emoties van anderen doet. Om deze reden heeft dit sterrenbeeld er minder moeite mee om eens te liegen.

Tweelingen
Nog een sterrenbeeld dat de waarheid met een korreltje zout neemt zijn: Tweelingen. Deze mensen hebben vaak een vlotte babbel, maar die babbel is zo vlot dat een leugentje ook zo verteld is. Erg betrouwbaar zijn ze daarom niet. Ook helpt het niet dat dit sterrenbeeld ook wel snel in de leugen zelf gaat geloven.

Lees ook: Mensen met dít sterrenbeeld gaan het meest vreemd

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels