Vrouwen met dit sterrenbeeld hebben de meeste kans om heel rijk te worden

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Staan de sterren aan jouw zijde en heb je de meeste kans om rijk te worden? Op deze vraag willen we natuurlijk allemaal het antwoord weten. Natuurlijk, geld maakt niet gelukkig, maar een beetje hulp in de juiste richting kan nooit kwaad. Lees snel of jouw sterrenbeeld de meeste kans maakt om erg rijk te worden!

Een paar extra nulletjes op de bankrekening kunnen geen kwaad, toch?

Onderzoek

Een grootschalig onderzoek wees uit dat er maar liefst 4 sterrenbeelden zijn die gemiddeld meer verdienen dan de overige tekens van de dierenriem. En welke dit dan precies zijn? De geluksvogels zijn Kreeft, Stier, Leeuw en Schorpioen. Uit de gegevens is gebleken dat zij vaker dan anderen ongeveer 80.000 (!) euro per jaar verdienen. Een paar bekende miljonairs met een van deze sterrenbeelden zijn Microsoft-man Bill Gates (Schorpioen) en Facebook-oprichter Mark Zuckerburg (Stier).

Verdienmodel

Hoe komt het dan dat deze sterrenbeelden de meeste kans maken om rijk te worden? Als we naar de Schorpioen kijken, zien we dat zij een duidelijke focus hebben op materiële dingen. Ze weten wat ze willen, gaan recht op hun doel af en hebben een natuurlijk talent om goed voor zichzelf te zorgen. Stieren daarentegen zijn goed in het investeren van geld en geven het alleen uit aan dingen die ze echt nodig hebben en wat hen blij maakt. Een luxueuze levensstijl past perfect bij dit sterrenbeeld. Omdat de Leeuw een geboren leider is hebben zij de grootste kans op een goed verdienende baan als leidinggevende, manager of misschien zelfs wel CEO.

Lees ook: Mensen met dit sterrenbeeld worden later het succesvolst

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill, YouTube