Mensen met deze sterrenbeelden zijn het beste in sparen

sterrenbeelden sparen

Dit verklaart een hoop…

De een is met een gat in de hand geboren en weer een ander stort een deel van het loon meteen op de spaarrekening. Tja, de een is nou eenmaal beter in sparen dan de ander. Ben jij een echte spaarder of moet geld juist rollen? Check hier hieronder.

Deze sterrenbeelden zijn goed in sparen

Stier (20 april tot 20 mei)

De Stier is voornamelijk goed in sparen, omdat ze goed kan onderhandelen. Doordat de Stier koppig kan zijn en goed is in onderhandelen, weet de Stier vaak iets op de kop te tikken. Hierdoor geeft de Stier nooit meer of te veel uit dan nodig is. Tevens weet de Stier goed hoe hij of zij kortingen kan krijgen en maakt hier dan ook graag gebruik van.

Kreeft (21 juni – 20 juni)

Kreeften weten precies hoe ze met geld om moeten gaan en dat komt met name doordat ze realistische en goede financiële doelen stellen. Je houdt je aan je budget, maar houdt in je budget ook ruimte over voor luxeproducten. Zo weet de Kreeft een goede balans te vinden in hun uitgaven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden kunnen goed sparen en zetten hun zuur verdiende geld graag op de spaarrekening. Ook zijn ze zuinig op hun geld. De Maagd is trouw en helpt daarom nog weleens een vriend(in) in geldnood uit de brand door bijvoorbeeld iemand geld te lenen. Let echter goed op jezelf en leen niet zomaar aan iemand geld.

Schorpioen ( 23 oktober – 21 november)

De Schorpioen weet goed met geld om te gaan. Schorpioenen zijn mensen die veel controle in hun leven (willen) hebben en gaan daarom verantwoordelijk met hun geld om. Doordat de Schorpioen niet altijd de controle uit handen wil geven, vergeten ze soms te genieten. Probeer echter wat vaker los te gaan, want over je financiën hoef jij je geen zorgen te maken.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken zijn goed in sparen, soms iets te goed. Zo zien Steenbokken niet altijd in wanneer het toch echt tijd wordt om een nieuwe stofzuiger aan te schaffen of nieuwe kleding. Steenbokken willen niet onnodig geld uitgeven en dat hoeft ook helemaal niet. Maar iets relaxter omgaan met geld en af en toe toch wat leuks voor jezelf kopen, mag best.

Lees ook: Om deze reden is het slim om koopzegels te sparen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Mon Style | Beeld: Unsplash