Mensen met deze sterrenbeelden zijn voor jou de meest geschikte vrienden

Sterrenbeelden beste vrienden

Deze sterrenbeelden passen het best bij jou

Je sterrenbeeld kan veel vertellen over je karakter en persoonlijke eigenschappen. Er zijn dan ook bepaalde sterrenbeelden die heel goed passen bij dat van jou. Ze delen bijvoorbeeld dezelfde mooie eigenschappen of vullen bepaalde gebreken aan. Dat maakt van deze sterrenbeelden uiterst geschikte vrienden! Wil je weten welke sterrenbeelden het best bij jou matchen op vriendschappelijk niveau? Je leest het hieronder.

Deze sterrenbeelden vullen jou het beste aan en zijn daarmee de meest geschikte vrienden.

Ram

Ben jij een Ram? Dan trekken anderen zich graag aan je op. Je bent voor velen een voorbeeld. Je bent sociaal en maakt gemakkelijk nieuwe vrienden. De beste match voor jou zijn mensen met de sterrenbeelden Waterman, Stier, Leeuw of Weegschaal. Daarnaast kun je ook goed overweg met andere Rammen. Een pluspunt, want dan kun je gezellig samen je verjaardag vieren!

Stier

Bij jou staat vriendschap hoog in het vaandel. Het kan wel even duren voordat je een nieuw iemand tot je vriendengroep rekent, maar wanneer je eenmaal een vriendschap hebt opgebouwd, is die voor het leven. Je beste vrienden ken je waarschijnlijk al een hele lange tijd. Hebben zij toevallig het sterrenbeeld Steenbok, Vissen, Kreeft of Maagd? Dit zijn volgens de sterren de meest geschikte matches voor jou.

Tweelingen

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn ware allemansvrienden. Heb je het sterrenbeeld Tweelingen, dan kun je goed luisteren, ben je sociaal en vind je het niet erg om op de voorgrond te staan. Ook word je geroemd om je gevoel voor humor en heb je vaak de lachers op je hand. Geen wonder dat iedereen jou aardig vindt! Je kunt hoogstwaarschijnlijk het best opschieten met de sterrenbeelden Ram, Leeuw, Weegschaal of Waterman.

Kreeft

Jij hebt het liefst dat vriendschappen je komen aanwaaien, want je bent niet het type dat zelf in actie komt om nieuwe mensen te leren kennen. Echter, wanneer je een vriendschap hebt gesloten ben je erg loyaal en zorgzaam. Mensen komen graag naar jou toe voor advies en je bent een ster in het wegnemen van andermans zorgen. Je persoonlijkheid past daarom perfect bij dat van een Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Leeuw

Leeuwen hebben vaak een sterk karakter. Ze hebben vertrouwen in zichzelf en vinden het daarom ook heel belangrijk dat ze in een vriendschap zichzelf kunnen zijn. Ze kunnen er maar slecht tegen als anderen ze niet accepteren zoals ze zijn en staan het liefst zoveel mogelijk in de schijnwerpers. De beste vrienden voor de Leeuw zijn Tweelingen, Ram, Weegschaal en Boogschutter.

Lees verder op de volgens pagina.

Pagina 1/2