Oeps… deze sterrenbeelden zijn het meest jaloers

jaloers

Zie jij snel groen van jaloezie?

Jaloezie is heel vermoeiend voor zowel je partner als voor jezelf. Vaak is het ook nog eens nergens voor nodig. Niet elke vorm van jaloezie heeft dezelfde grondslag. De onderstaande sterrenbeelden zijn allemaal jaloers op hun eigen manier met hun eigen redenen.

Staat die van jou erbij?

Schorpioen
Jij schiet snel uit je slof als iemand naar jouw partner kijkt. Tot tien tellen is zeker niet jouw sterkste punt. Je zoekt snel overal wat achter en dat is helemaal nergens voor nodig. Probeer het eens een beetje te laten gaan en je zal zien dat je partner eigenlijk alleen ogen voor jou heeft!

Maagd
Stop eens met vergelijken, Maagd! Je bent alleen meer bezig met wat anderen hebben en jij niet hebt, en dat is jammer omdat jouw leven je heel veel te bieden heeft. Er zullen zelfs mensen zijn die jaloers zijn op alles wat jij hebt. Het helpt je helemaal niet om alleen maar met anderen bezig te zijn.

Ram
Achterdocht zit in jouw natuur. Je zoekt altijd iets achter iets wat er helemaal niet is. Als jouw partner het drie keer op een avond over zijn collega heeft dan gaan bij jou alle alarmbellen rinkelen. Je zit hierdoor jezelf ontzettend in de weg en dat is superzonde. Probeer vertrouwen te hebben in je relatie en in vriendschappen, vaak hebben ze het beste met je voor en zullen ze je niet moedwillig pijn doen.

Kreeft
Realisme is soms nog best lastig, of niet, Kreeft? Je bent op zoek naar geborgenheid in relaties en dat is helemaal prima, maar stress niet zo veel als er een kleine kink in de kabel zit. Jouw onzekerheid en jaloezie zijn vaak onnodig en je voelt ze veel te snel. Tegenslagen horen bij het leven en daar hoef je niet altijd wat achter te zoeken.

Steenbok
Mensen voelen soms een hele kille en koude vibe bij jou. Je doet afstandelijk en jaloers en dat siert je niet. Het stomme hiervan is dat je eigenlijk helemaal niet zo bent. Je bent namelijk ontzettend lief en stiekem weten we dat allemaal, maar als jij ergens mee zit dan sluit je je volledig af. Speel voortaan wat meer open kaart en je zult zien dat mensen je meer gaan waarderen.

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Libelle | Beeld: pexels