7 tekenen dat jij een echt kattenvrouwtje bent

Ben jij een gek kattenvrouwtje?

Je houdt ervan of je vindt ze niks: katten. Onlangs bleek uit onderzoek dat mensen die van katten houden intelligenter zijn. Dus, ben jij echt zo’n gek kattenvrouwtje als je denkt? Lees dan de onderstaande tekenen en bevestig dat jij officieel een ‘crazy cat lady’ bent!

Welke van deze zeven punten kan jij afvinken op het lijstje?

1. Kattenfoto’s

Als je in iemand anders zijn of haar telefoon kan kijken zie je veelal foto’s van de kinderen, mooie landschappen of van een zonnige vakantie. Maar kijken we in jouw telefoon? Dan staan er duizenden foto’s van jouw kat op of van andere lieve poezenvriendjes. En al deze foto’s staan natuurlijk nog los van al die filmpjes die je dagelijks van je kat maakt, want elke dag doet hij wel iets waarvan je hart een sprongetje maakt en wat je móét filmen.

2. Warm welkom

Met pijn in je hart trek je de deur dicht als je in de ochtend naar je werk vertrekt. Kijk je nog eenmaal achterom, dan zie je dat lieve kattenhoofdje dat je met volle verbazing aankijkt wanneer je weggaat. Des te meer reden om de rest van de dag uit te kijken naar het moment dat je kat weer op je zit te wachten thuis.

3. Goede gesprekspartner

Als er iemand alles van je weet, zelfs nog meer dan je beste vriendinnen, dan is het je kat wel! Heb je er een zware dag op zitten? Of heb je ontzettend last van liefdesverdriet? Dan is de enige juiste gesprekspartner je lieve kat. Hij of zij lijkt het allemaal te snappen en jij kan even je ei kwijt, wat wil je nog meer?

4. Daten

Vrouwen die al enige tijd vrijgezel zijn en hopen om de prins op het witte paard tegen te komen weten hier alles van. Houdt hij niet van katten? Sorry maar helaas, dan is daar het gat van de deur. Voor mannen die niet van jouw lieve kat kunnen heb jij gewoonweg geen plek in je leven.

5. Kleding

Als je een écht kattenvrouwtje bent, dan knuffel je niet alleen met je harige vriendje op de bank, maar heb je ook minimaal één kledingstuk in je kast hangen met iets van een kat erop. Of het nu een shirt, broek of een pyjama is, zolang er maar katten opstaan ben jij tevreden.

6. Interieur

En hetzelfde geldt voor je interieur. Ook al woont je kat fulltime bij je in huis, in je interieur vindt men hier en daar ook een gezellig kattenbeeldje terug. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de meerdere fotolijstjes in huis met foto’s van je kat erin.

7. Purrrfect gespreksonderwerp

Sta je met een collega te kletsen bij de koffieautomaat en raken ineens de gespreksonderwerpen op? Dan kan jij vliegensvlug switchen van onderwerp door iets over je lieftallige kat te vertellen. Je weet wel, bijvoorbeeld over dat ene leuke kunstje dat je hem van de week nog hebt aangeleerd.

Lees ook: Bewezen: katten verbeteren de kwaliteit van ons leven en dít is de reden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Unsplash