4x waarom een telefoonhoesje zo onmisbaar is

Heb jij een leuk hoesje om je telefoon? 

Wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft is dat vaak een rib uit je lijf. Die Sony Ericsson waar je zo’n 15 jaar geleden €120 euro voor moest betalen is er niets bij. Gek genoeg zit er alleen nooit een telefoonhoesje bij je nieuw aangeschafte telefoon en dat terwijl zo’n phonecase onmisbaar is.

Wij geven je een aantal redenen waarom je je telefoon echt in telefoonhoesje moet steken.

Het beschermt je telefoon

Laat je je telefoon een keer uit je handen glippen en valt-ie op de grond? Dan kan je mobieltje zo een enorme beschadiging oplopen. Heb je je telefoon echter in een telefoonhoesje gestoken? Dan is de kans een stuk kleiner dat je telefoon is beschadigd. Overigens hebben we het nu nog over een vrij mild scenario. Als je je telefoon laat vallen van een hogere hoogte zonder dat er iets van bescherming omzit, kan het ook zo zijn dat-ie helemaal kapot is.

Het maakt van je telefoon een hippe accessoire

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een iPhone en je bent niet erg uniek meer als je met een dergelijke telefoon rondloopt. Met een leuk telefoonhoesje zorg je ervoor dat je je een beetje kunt onderscheiden van de rest en kan het dienen als een accessoire. Je hebt hoesjes in allerlei soorten en maten (en ze hoeven niet duur te zijn). Je zou bijvoorbeeld hippe telefoonhoesjes van Casimoda kunnen kopen om te zorgen dat je telefoon met je outfit matcht. Leuk, toch? 

Je verwart je telefoon niet meer met die van een ander

Hebben jij en je lief allebei een iPhone X? Of ga je op visite bij je beste vriendin die dezelfde telefoon heeft als jij? Je zult dan nooit meer per ongeluk de verkeerde telefoon van tafel grissen als je een kenmerkend hoesje om je telefoon hebt. 

Het is makkelijker te onderscheiden

De meeste mensen ervaren bijna een hartverzaking wanneer ze erachter komen dat ze hun telefoon verloren zijn. Helaas gebeurt het nog weleens tijdens feestjes of festivals dat je opeens tot de ontdekking komt dat je telefoon foetsie is. Wanneer je naar gevonden voorwerpen gaat of aan de organisatie wilt doorgeven hoe je telefoon eruit ziet, heb je tenminste een uniek kenmerk om te noemen als je een leuk hoesje om je telefoon hebt zitten. Want ja, iedereen heeft tegenwoordig bijna dezelfde telefoon.

Lees ook: Deze gewoonte met je telefoon maakt je partner gek

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Beeld: Unsplash