Test: Welke Dinsey prinses ben jij op basis van je sterrenbeeld?

Stier
20 april tot 20 mei

Rapunzel – Rapunzel
De Stier staat bekend om zijn koppigheid, maar als een boze heks je opsluit in een toren en je enige uitweg via je haar is, kun je het in plaats daarvan ook wel ‘doorzettingsvermogen’ noemen. Net als Rapunzel ben je een geduldige vriend en heb je meestal een nuchtere kijk op het leven; letterlijk, als je tenminste eenmaal uit die verdomde toren kunt komen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni

Jasmine – Alladin
Je staat bekend om je veelzijdigheid en vaardigheid om met the flow mee te gaan. Net zoals Jasmine die keer wegliep van het paleis van de sultan en besloot om voor de lol als een boer te leven. Natuurlijk kreeg ze een beetje hulp van Aladdin als de dingen even anders lopen dan gepland, maar zonder haar aanpassingsvermogen had ze het misschien niet gehaald. Tweelingen raken ook snel verveeld, daarom is het belangrijk om een vriend te vinden met een magisch tapijt dat je overal mee naar toe kan nemen.

Kreeft
21 juni tot 22 juli

Megara –Hercules
Kreeften staan super goed in contact met hun emoties, wat helaas ook betekent dat ze wrok koesteren zoals niemand anders dat kan doen. Dus bijvoorbeeld, als je halfgod vriend Hercules zonder jou naar de berg Olympus zou verhuizen, zou je er de rest van je sterfelijke leven pissig over zijn. Je halfgod vriendje snapt jou echter helemaal, dus probeer je een beetje verbaasd op te stellen als hij zijn onsterfelijkheid opgeeft om de komende 60 jaar met jou op aarde rond te hangen.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus

Merida – Brave
Als een echte Leeuw ben je er helemaal klaar voor om het middelpunt van de aandacht te zijn. Het hebben van een volle bos, onhandelbare manen zoals Merida’s rode haar zal het zeker helpen, maar als dat niet mogelijk is, zouden je creativiteit en gezelligheid de slag moeten slaan. Leeuwen houden ook van sporten en van het buitenleven, wat overigens geweldig is, want je weet wat voor sport je buiten kunt doen? Boogschieten!

Maagd
23 augustus tot 22 september

Sneeuwwitje – Sneeuwwitje en de zeven dwergen
Tijdens sollicitatiegesprekken is het eerste dat jij opgeeft als een van je sterke punten: je aandacht voor detail. Andere mensen, bijvoorbeeld zeven dwergen die leven in smerigheid in god mag weten hoeveel jaar, zouden jou wel eens een perfectionist kunnen noemen, maar jij haalt gewoon je schouders op en helpt ze alles schoon te maken. Wanneer je in een coma raakt door die vergiftigde appel, zullen ze zeggen: “We wisten niet eens hoe goed we het hadden! En ook, zat haar lippenstift eigenlijk altijd al zo raar?”

Weegschaal
23 september tot 22 oktober

Pocahontas – Pocahontas 
Weegschalen staan erom bekend dat ze anderen altijd boven zichzelf stellen en met anderen bedoelen we hier wasberen, kolibries, pratende wilgen en kolonisten die je land willen overnemen. Dit is de reden waarom het teken Weegschaal wordt weergegeven door schalen, omdat jij, net als Pocahontas, eerlijkheid boven alles waardeert en je weet dat elke steen, boom en wezen een leven, een geest heeft en een naam heeft.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november

Elsa – Frozen
Met schorpioen als sterrenbeeld ben je ze zo intens, met een goed gevoel voor ambitie en een gepassioneerd verlangen om de controle te hebben. Ook is de Schorpioen een waterteken en wanneer water bevroren wordt verandert water in ijs, waardoor dit een extra perfecte beschrijving van Elsa wordt. En voordat je zegt: “Maar haar themalied heet ‘Let It Go’, ‘onthoud dat het er eigenlijk om gaat om te leren hoe je niet bang moet zijn voor je eigen kracht. Je bent een met de wind en de lucht.

Boogschutter
22 november tot 21 december

Belle – Belle en het beest
Boogschutters houden van hun vrijheid, dus als je jezelf opgesloten voelt in een kasteel met pratende voorwerpen en een kolossaal beest, zul je er niet blij mee zijn. Net als Belle, hou je ervan om te leren, maar die nieuwsgierigheid kan je af en toe een donker pad inleiden, een recht naar de westelijke vleugel, waar je expliciet werd gezegd niet te gaan, om precies te zijn.

Pagina 2/2

Dit vind je misschien ook leuk: Nooit meer twijfelen over de kleur: déze nagellak past het beste bij jouw sterrenbeeld!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: 7-photos-disney-princess-g door JLinsky onder licentie CC BY-SA 2.0