Er bestaat een trampolinepark waar honden met hun baasjes kunnen trampolinespringen! 

Samen met je hond trampolinespringen!

Als je je hond ergens mee kunt verblijden is dat wel met een ommetje door het park of het bos. Honden vinden het heerlijk, maar als hondenmama wil je misschien ook wel wat anders doen met je harige vriendje. En raad eens: dat kan dus nu. Er bestaat namelijk een trampolinepark waar je samen je hond kunt rond stuiteren.

Eens wat anders voor je hond!

Lekker springen

Wandelen, stokken slepen of ballen vangen, je hond heeft best een leuk lijstje hobby’s en daar kun je binnenkort wellicht een nieuwe hobby aan toevoegen: trampolinespringen. Hondenuitlaatservice Rover heeft een speciaal trampolinepark geopend waar honden naar hartelust kunnen trampolinespringen en hondenbaasjes die zich netjes gedragen mogen gezellig met hun viervoeter mee springen.

Trampolinepark

Een dingetje is dan wel weer jammer en dat is dat het park zich in Londen bevindt. Maar het hoeft niet te betekenen dat je hond nooit de kans krijgt om te trampoline springen. De initiatiefnemers willen na het event feedback verzamelen en willen zich daarna eventueel verder uitbreiden. Wie weet komt het park dan ook nog naar Nederland! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yay!! Two new trampolines plus one more to come.. The dogs absolutely love it!

Een bericht gedeeld door Duncans Doggy Daycare (@duncansdoggydaycare) op

Lees ook: Dit is waarom je hond of kat niet bij je weg te slaan is tijdens je zwangerschap

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Unsplash