Singles opgelet: in Amsterdam kun je nu voor 1 dag trouwen met je beste vriendin

trouwen beste vriendin

Daar komen de bruiden, daar komen de bruiden

Ben je sinds een tijdje weer single, of heb je simpelweg nooit de liefde van je leven gevonden? Dan wil dat niet zeggen dat je nooit in het huwelijksbootje kan stappen. In Amsterdam kun je nu namelijk trouwen voor 1 dag. Met je beste vriendin, je partner of je zus: het is allemaal mogelijk. Wie geef jij het jawoord?

Trouwen voor 1 dag

In de Amsterdamse Negen Straatjes is het nu mogelijk om je voor 1 dag in de echt te verbinden. Oké, je gaat niet daadwerkelijk trouwen, maar het lijkt wel net echt. En hoe leuk is het om je voor één dag in een witte jurk te hijsen en in het middelpunt van de belangstelling te staan? Bovendien kun je zelfs zonder partner trouwen, bijvoorbeeld met je beste vriendin, of je zus. Wie geef jij het jawoord? Via deze link kun je reserveren.

Koninginnedagact

Het concept is eigenlijk een uit de hand gelopen koninginnedagact uit 2003, bedacht door Jona Rens en haar beste vriendin Jansje Meijman. Inmiddels verzorgt Jona ceremonies voor mensen die ook voor een dagje in het huwelijksbootje willen stappen. Tijdens je grote dag kun je natuurlijk je droomjurk dragen en je eigen muziek kiezen. Ook zijn getuigen welkom op de bruiloft. Er worden foto’s gemaakt en je krijgt een heus ‘certificaat’. Aan het wachten tot je prins(es) op het witte paard voor je op de knieën gaat, of totdat je eindelijk de ware tegen het lijf loopt? Dat hoeft dus niet langer. Neem het heft in eigen handen en organiseer dit uitje helemaal zelf!

Lees ook: Een blijvertje: deze 10 dingen wijzen erop dat je een goede relatie hebt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Trouwenvoor1dag | Beeld: Unsplash