Met dit simpele trucje is fietsen met een rok niet lastig meer

Dit trucje maakt fietsen voor vrouwen makkelijker

Fietsen met een rok of jurk is niet onze favoriete bezigheid. Het stof vliegt omhoog en je houdt ‘m angstvallig vast. Niemand zit te wachten op een Marilyn Monroe-situatie op de fiets. Gelukkig is er wel een oplossing voor die nare opvliegende rokken. Het is zo simpel en waarschijnlijk heb je het al in huis. 

Dit scheelt een hoop ongemak!

Stress

Als je nog geen reden gevonden hebt om fietsend naar je werk te gaan, zullen we die je geven. Fietsen zorgt namelijk voor… minder stress! Automobilisten staan vaak in de file richting hun werk en denk maar eens na; wanneer heb jij ooit rustig en relaxt in de file gestaan? Je windt je op en dat is slecht voor je gezondheid. Pak dus eens lekker de fiets. Je kan in een keer doorfietsen en je hoeft alleen te wachten voor de stoplichten die je soms tegenkomt. Genieten!

Muntje

En nu het trucje om fietsen altijd aantrekkelijk te maken. Oók als je een rokje draagt. Voor deze truc heb je alleen een muntje en een elastiekje nodig. Dat klinkt heel simpel, hè? Gelukkig is dat het ook. Doe het muntje van achteren in je rok en doe het elastiekje eromheen. Hierdoor verzwaart de rok en kun je fietsen, zonder dat de wind er grip op heeft. Daarbij ziet het er ook niet heel gek uit en kun je dus heerlijk genieten van een lange fietstocht met een rokje aan. De perfecte tip voor aankomende zomer! Bekijk hier hoe je het doet:

Lees ook: Dit is het ergste woord om te zeggen tijdens een ruzie met je partner

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Spay Junk | Beeld: pxhere