Dit type vriendin ben jij op basis van je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli-22 augustus)

Leeuwen zijn vrijgevige goedzakken en laten het graag weten wanneer ze om iemand geven. Zit iemand even krap bij kas, dan kan hij op de gulle vriendin rekenen die de leeuw is. Leeuwen zullen zonder iets te zeggen hun portemonnee trekken bij een etentje en lenen je geld zonder vragen te stellen.

Maagd (23 augustus-22 september)

Mensen met het sterrenbeeld maagd zijn vaak ontzettend slim, kritisch en georganiseerd. Als maagd ben je niet alleen een harde werker, maar ook een handige vriendin. Het maakt niet uit welk probleem je vriendinnen hebben, jij neemt de rol van adviserende vriendin moeiteloos op je en zet alles opzij om de ander te helpen.

Weegschaal (3 september-22 oktober)

Weegschalen zijn spontaan, sociaal en hebben een natuurlijk charisma waar mensen als een blok voor vallen. Het is dan ook niet gek dat jij de sociale vriendin van de groep bent, die altijd uitnodigingen heeft voor de leukste evenementen en gezelligste etentjes. Bij jou kunnen vriendinnen altijd terecht voor een gezellige babbel, omdat jij je op je best voelt met mensen om je heen.

Schorpioen (23 oktober-21 november)

Schorpioenen zijn behulpzaam, nuchter en staan sterk in hun schoenen. Dat maakt van jou de perfecte motiverende vriendin. Jij bent de ideale cheerleader wanneer je vriendinnen een sollicitatiegesprek of eerste date hebben. Jij pept ze op, helpt ze voorbereiden en kiest de meest geschikte outfit.

Boogschutter (22 november-21 december)

De boogschutter is goudeerlijk en kan slecht tegen onrecht. Jij draagt de titel eerlijke vriendin dan ook met verve. Misschien niet altijd leuk voor je vriendinnen wanneer jij weer eens per ongeluk roept: ‘Wat heb jíj nu weer aan?’, maar uiteindelijk weten ze wel wat ze aan je hebben en zijn ze je altijd dankbaar. En als je hen een keer een complimentje geeft, weten ze ook zeker dat je het echt meent!

Steenbok (22 december-19 januari)

Steenbokken hebben veel discipline en zijn ontzettend goed in hun doelen bereiken. Jij bent dan ook de ideale sportvriendin of behulpzame stok achter de deur wanneer je vriendinnen gezonder willen eten. Steenbokken zijn ook vaak degenen die een groep bij elkaar houden. Als zij willen dat die koffiedate er komt, dan komt hij er ook!

Waterman (20 januari-18 februari)

Ruimdenkend, lekker zichzelf en spiritueel zijn een paar eigenschappen die de waterman goed omschrijven. Als je vriendinnen een kwaaltje hebben, weet jij altijd precies welk zalfje of middeltje de oplossing is. Ook ben jij als spirituele vriendin altijd in voor een diepgaand gesprek over de vreemdste dingen. Jij bent gewoon helemaal jezelf en motiveert je vriendinnen om dat ook te zijn.

Vissen (19 februari-20 maart)

Als je een vissen bent, ben je positief, makkelijk in de omgang en relaxed. Je maakt je niet snel druk en maakt gemakkelijk nieuwe vrienden. Jij bent daarom de ideale feestvriendin, omdat je altijd in bent voor gezellige en sociale evenementen. Voor jou geen ‘saaie’ avondjes alleen op de bank!

Pagina 2/2

Lees ook: Deze belangrijke les moet je deze maand leren volgens je sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Famme | Beeld: Unsplash