10 x de leukste uitjes die je samen met je zus kunt doen

Leuke uitjes voor de aanstaande zussendag

Als je met een zus bent opgegroeid hebben jullie waarschijnlijk al heel wat meegemaakt samen. Vroeger konden jullie elkaar af en toe misschien nog wel in de haren vliegen, maar dat is nu allemaal verleden tijd. Is het weer eens hoog tijd om een zussen-uitje te plannen samen? Dan zit er vast een perfecte optie tussen deze top 10 met leukste uitjes!

Dit zijn de 10 leukste uitjes om samen met je zus te doen.

Top 10 zussen-uitjes

10. Dagje strand

Hoe fijn kan het zijn om even lekker uit te waaien en een frisse neus te halen op het strand? Nu de herfstdagen mét veel wind voor de deur staan kan er niets fijners zijn dan een dagje naar het strand te rijden. Samen met je zus heb je de hele dag de tijd om gezellig bij te kletsen en kunnen jullie samen genieten van een warme kop choco met slagroom in die gezellige strandtent.

9. Filmmarathon

Nog zo’n leuke activiteit op de druilerige herfstdagen: een filmmarathon! Hoe leuk is het om samen met je zus herinneringen van vroeger op te halen met filmreeksen als Twillight, Harry Potter of om beide Mean Girl-films weers eens te kijken? Zet de popcorn maar vast klaar!

8. Shoppen

Do we need to say more? Natuurlijk mag een shopdag niet ontbreken in de top 10 met leukste uitjes samen met je zus. Reis samen met de trein naar een onbekende stad en geniet van een gezellige shopdag samen. En daarnaast heb je de hele dag onbeperkt styling advies van je zus, win-win toch?

7. Rondvaart

Als het weer een beetje mee zit is een boottochtje door de grachten van een grote stad ontzettend leuk om samen te doen. In meerdere grote steden als Amsterdam, Utrecht of Groningen kun je gemakkelijk een rondvaart boeken. Zo’n dag is natuurlijk niet compleet onder het genot van een hapje en een drankje of een diner. Een ultiem zussen-uitje dus!

6. Citytrip

Wil je groter aanpakken dan één dagje erop uit? Dan is een citytrip samen met je zus de uitkomst. En laat de Kruidvat nu net een super leuke aanbieding hebben waarbij jullie samen op een verrassingsreis kunnen gaan! Voor een prikkie boeken jullie een driedaagse verrassingsreis naar een onbekende bestemming. Lekker spontaan en erg gezellig, wat wil je nog meer!

Benieuwd naar de top 5 met leukste uitjes voor jou en je zus? Kijk dan snel op de volgende pagina!

Pagina 1/2