Ja, echt: dít huis is uitvouwbaar en het is nog betaalbaar ook!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn

We dachten alles op huisgebied wel gezien te hebben. Gigantische paleisjes waar je makkelijk een hele volksstam in kan huizen of juist de ‘tiny houses’ waar je amper je kont kunt keren. Je hebt woningen echt in allerlei soorten en maten en nu kan daar nog een type aan worden toegevoegd: het uitvouwbare huis.

Binnen zeven uur staat deze woning als een huis. 

Zeven uur
De bouw van een beetje een mooi huis neemt al snel maanden in beslag. Een huis dat binnen zeven uur staat klinkt dan ook te mooi om waar te zijn, maar het kan. M.A.D.I. is een uitvouwbaar huis en binnen enkele uren kan jij al beginnen met het inrichten van het stulpje.

Hoe dan?
Dit aardige huisje heeft geen fundering nodig en daarom kan je dit huis kwijt waar je maar wilt. Architect Renato Vidal hebben we te danken voor deze mooie uitvinding. Hij wilde in eerste instantie een M.A.D.I. huisje inzetten bij woningnood, beurzen en natuurrampen en zo was het idee geboren. Het uitvouwbare huisje is ook nog eens aardbeving bestendig.

Oppervlakte
Het huis kun je al bemachtigen vanaf 22.000 euro. Een hijskraan is wel nodig om de woning uit elkaar te kunnen vouwen. De innovatie komt in verschillende formaten. De kleinste woning telt 27 vierkante meter en de grootste is 84 vierkante meter. Elk huis heeft twee etages: op de begaande grond vind je een eetkamer, keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping kun je slapen.

Bekijk hieronder hoe het huis in elkaar wordt gezet.

Lees ook: Holy moly! De binnenkant van dit appartement van 28 vierkante meter moet je even zien

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Roomed | Beeld: Pexels