Deze unicorn pantoffels moet je hebben – en niet eens omdat ze zo mooi zijn!

Er gebeurt iets heel leuks wanneer je op de pantoffels loopt

Met je schoenen door het huis banjeren is niet iets wat iedereen graag doet, maar nu het buiten weer zo koud is, heb je niet genoeg aan je dunne sokken. De oplossing voor dit euvel ligt voor de hand: een paar pantoffels aantrekken. En als je dan toch bezig bent, kun je net zo goed deze eenhoornpantoffels aanschaffen.

Lekker warm én mooi.

Warm, fluffy en…
Deze eenhoornpantoffels zijn de droom van elk kleine meisje (daaronder scharen we onszelf vandaag ook even). De pantoffels zijn niet alleen superschatting om te zien én fluffy, maar wanneer je de pantoffels aantrekt en hierop loopt veranderen ze met elke stap die je zet van kleur! Alle kleuren van de regenbogen passeren de revue wanneer jij loopt. Is dat niet hartstikke leuk?

Bemachtigen
De sloffen kun je kopen op de site van Smoko. Ze zijn slechts verklaarbaar in één maat, maar veel vrouwen passen deze sloffen wel volgens de webshop. Echter laat de shop weten dat vrouwen wiens schoenmaat groter is dan maat 12 (de Amerikaanse maat 45) de pantoffels niet passen. Wel mogen de sloffen iets kosten: voor 45 dollar zijn ze voor jou, oftewel 38 euro.

Lees ook: Dit is het meest verafschuwde liedje op bruiloften

Wil je dit bericht bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Smoko