Stuur deze Valentijnsdag een verlept boeket naar je ex


Deze Valentijnsdag kun je een verlept boeket naar je ex sturen

Zijn je ex en jij niet op goede voet uit elkaar gegaan? Of ben je helemaal klaar met je relatie en wil je er nu eindelijk een punt achter zetten? Met Pleurop kun je op Valentijnsdag een verlept boeket of een ander ‘stom’ presentje naar je (bijna) ex sturen. Waarom? “Wij geloven dat het uitmaken van een (slechte) relatie een stap dichterbij de juiste liefde is,” zegt initiatiefnemer Max Pater van Tosti Creative.

Naast een verlept boeket kun je ook een stomme brief, een dode bloem of een vies luchtje sturen.

Pleurop

Het initiatiefnemende bureau achter de verlepte bloemen is Tosti Creative. Zij hebben Pleurop bedacht om ook op Valentijnsdag een gunst te doen aan mensen zónder liefde in hun leven. Juist op die dag is het goed om een punt achter een slechte relatie te zetten of om iemand duidelijk te maken dat je geen interesse hebt zodat je door kunt met je leven.

Vies luchtje

Vorig jaar bood Pleurop al een verlept boeket en een zogenaamde stomme brief aan. Dit jaar hebben ze hun assortiment uitgebreid met een enkele dode bloem en een vies luchtje in de geuren visolie en azijn. Daarnaast biedt Pleurop nog een workshop ‘uitmaken’ aan. Daarin kunnen mensen leren om het persoonlijk uit te maken met hun vriend of vriendin. Om alles af te sluiten en het single leven te vieren is er in Amsterdam een Pleurop Singles Feest in Amsterdam.

Bestellen

Wil jij graag een stom Valentijnscadeautje naar iemand sturen? Dan kun je dit voor 13 februari 14.00 uur bestellen op de website pleuropbloemen.com. Een verlept boeket kost je €7.50. Als je ex dat niet waard is, kun je altijd nog kiezen voor de enkele dode bloem van €2.00 of een stomme brief van €1.00.

Lees ook: Mensen die in deze provincie wonen krijgen de meeste Valentijnskaarten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Pleurop | Beeld: Tosti Creative/Pleurop