Verliefde Bibi Breijman praat openhartig over haar prille relatie met Waylon

Bibi
In een vlog vertelt de 26-jarige over hun romance

Het was een bewogen week voor Waylon-fans: eerst maakte de zanger bekend dat hij Nederland opnieuw zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival en deze week werd ook bekend dat de 37-jarige een nieuwe liefde heeft: Bibi Breijman. Op Instagram maakte het stel dit bekend.

Een paar mierzoete kiekjes bezegelden de relatie. 

Relatiestatus 
Waylon en Bibi leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het RTL-programma It Takes Two. In het voorjaar vormden de twee een zangduo en wisten ze het programma te winnen. Een paar dagen nadat het kersverse koppel bevestigde dat ze een stel zijn, vertelt de beautyvlogger in een vlog over hun relatie. “Deze video gaat even over mijn relatiestatus op Facebook”, grapt Bibi in het begin van haar vlog. “Ik vind het heel moeilijk om zo over mijn gevoel te praten op YouTube”, laat een zenuwachtige Bibi weten. 

Onthulling
“Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Ik ben gewoon verliefd en iedereen mag het weten”, vertelt de brunette. Ook laat ze weten hoe alle media-aandacht rondom hun relatie was. Veel fans van de vlogger dachten niet dat Bibi zo snel verliefd zou worden op een andere man, gezien haar vorige relatie van negen jaar nog niet zo heel lang voorbij is.

Uitleg
De brunette laat weten dat ze niet van plan was zo snel verliefd te worden, maar dat het haar gewoon overkwam. Veel mensen vragen of ze al gevoelens had voor Waylon toen ze meedeed aan It Takes Two, maar daar is de brunette duidelijk over. “Ik had Way (Waylon, red) al heel lang niet meer gesproken sinds It Takes Two. Tijdens het programma speelde het echt nog niet. Toen was het uit met mijn relatie en werd ik gevraagd voor Ahoy. Daarvoor gingen Waylon en ik wat nummers doornemen en daarna vroeg hij me mee uit eten en toen begon het eigenlijk pas”, laat de 26-jarige schone weten.

Vlinders
“Toen we uit eten gingen zag ik dat iemand gewoon heel veel interesse in mij toonde. We hadden leuke gesprekken en vorige week hebben we uitgesproken dat we wat hebben.” De twee wisten dat ze elkaar leuk vonden, maar er was nog geen sprake van een relatie, totdat de media ernaar gingen gissen. “Als je een bekend gezicht hebt, kun je niet op date in het openbaar. Dan is de kans er dat je wordt gespot en dan komen de verhalen.” Nadat de media aan de haal gingen met hun relatie, besloten Bibi en Waylon het nieuws zelf te bevestigen op social media. “We dachten: ‘We maken het zelf maar officieel.’ Anders komen er van die stiekeme foto’s. Iedereen mag weten dat we verliefd zijn”, sloot een dolgelukkige Bibi haar vlog af.

Bekijk het hele verhaal van Bibi hieronder. We wensen de kersverse tortelduifjes heel veel geluk en liefde toe.

Ik vind jou lief ??

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: YouTube Bibi Breijman |Beeld: Instagram Bibi Breijman