Dit vertelt de vorm van je neus over je persoonlijkheid

Je neus zegt meer dan je denkt!

We schrijven vaak over sterrenbeelden en wat die over jouw persoonlijkheid zeggen. Maar wist jij al dat je neus ook veel over jou als persoon kan zeggen? Bepaal snel wat voor neus jij hebt en lees wat voor persoonlijkheid daarbij hoort!

Bij ons klopte het precies!

Griekse neus

Mensen met deze neus zijn heel praktisch ingesteld. Ze houden er bovendien niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar zijn wel heel loyaal. Ze zullen alles doen voor mensen van wie ze houden.

Romeinse neus

Een Romeinse neus staat voor het vrije denken. Je zult niet denken zoals ieder ander en je loopt ook nooit echt in de pas. Je bent ook zeker niet bang om een risico te nemen en volgt altijd je eigen principes.

Adelaarsneus

Jij bent een echt organisatorisch talent en je deinst niet terug voor dingen die even niet gaan zoals je ze bedacht had. Mensen hoeven bij jou nooit bang te zijn dat je niet oprecht of eerlijk bent. Je weet precies wat je aan jou hebt.

Rechte neus

Jij bent een pittige tante! Je kan snel wisselen tussen emoties en je bent niet bang om je gedachten uit te spreken. Jij volgt eerder je gevoel dan je hoofd en zult daardoor in de meest onverwachte situaties komen, waar je je vervolgens op intuïtie weer uit redt.

De wipneus

Jij bent onvoorspelbaar. Jij kunt op een hele leuke manier uit een hoek komen wat mensen niet van je verwachten. Je weet precies wat je wilt in het leven en jouw levensmotto is: niet denken, maar doen!

Neus met een kleine bobbel

Betrouwbaarheid typeert jou. Jij laat mensen niet in de steek als het even wat moeilijker gaat. Daarbij ben jij een echt gevoelsmens en geef je graag. Mensen zullen zich altijd op hun gemak voelen als jij er bent.

Neus met een grote bobbel

Als iemand een luisterend oor nodig heeft, dan ben jij degene die ze zoeken. Jij bent een hele goede vriend en biedt altijd de ondersteuning die ze nodig hebben. Daarbij ben je ook heel spontaan en die combinatie siert je.

Nubische neus

Oplossingen vind jij als de beste. Geen probleem is te moeilijk voor de Nubische neus. Juist omdat je zo goed bent in het oplossen van problemen, ben je altijd bereid om te helpen. Jouw optimisme en behulpzaamheid waarderen mensen om je heen heel erg.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste verleiders aller tijden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: 5 minute crafts | Beeld: pixabay