Vreselijk: moeder verliest handen en voeten na geboorte van haar zoontje


De mooiste gebeurtenis in haar leven veranderde in een vreselijke nachtmerrie

Lindsey Hybley en haar verloofde Matt Sampson konden hun geluk niet op toen Lindsay in verwachting bleek te zijn. De zwangerschap en bevalling gingen goed, maar de artsen maakten na de bevalling een enorme fout. Een fout die Lindsey haar handen en voeten kostte…

De moeder doet nu haar verhaal, niet om andere vrouwen bang te maken, maar om ze te waarschuwen en altijd hun instinct te volgen. 

Nachtmerrie
Een dag na de geboorte van haar zoontje ging Lindsay terug naar het ziekenhuis omdat ze heel erg last had van buikpijn. Daar werd haar verteld dat ze last had van constipatie en stuurden de artsen haar weer naar huis. Een dag later werd de 33-jarige vrouw met spoed naar het ziekenhuis gebracht en kreeg ze te horen dat ze Necrotiserende fasciitis heeft. Dit is een infectie waarbij het weefsel onder de huid afsterft door een vleesetende bacterie.

Operaties
Sindsdien is de vrouw ontelbare keren onder het mes geweest en moesten haar handen en voeten geamputeerd worden en werd haar baarmoeder verwijderd. “Ik werd twee weken in een medische coma gehouden. Ik weet nog dat ik me afvroeg waarom ik zwarte handschoenen droeg toen ik wakker werd. Maar ik droeg helemaal geen handschoenen. Mijn vingers waren helemaal zwart geworden”, vertelt Lindsay aan Cosmopolitan. “Later hoorde ik dat een vreselijke infectie had. Hoewel de antibiotica de bacteriën doodde, vertelden mijn artsen dat ik mijn handen en voeten nooit meer zou kunnen gebruiken en dat ze daarom geamputeerd moesten worden. Naast de amputaties ben ik twintig keer onder het mes geweest.”

Pagina 1/2