Te geestig: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen

De vrouw bedacht een creatieve oplossing

De Engelse Demi Sweeney was alleen thuis toen ze een gigantische spin in haar woning ontdekte. Sommige mensen zouden het beestje zonder twee keer knipperen verwijderen, maar dat was aan Demi niet besteed. Zij lijdt namelijk aan een ernstige spinnenfobie en peinsde er niet over het exemplaar zelf te vangen. Gelukkig bedacht ze een slimme oplossing voor haar probleem: ze bestelde eten!

De bezorger liet zich van zijn meest heldhaftige kant zien.

Eten bestellen

Demi Sweeney uit Engeland moet zich wezenloos zijn geschrokken toen ze een gigantische spin op haar muur ontdekte. Voor sommige mensen geen probleem, maar Demi heeft een fobie voor spinnen en dacht er niet aan om de spin zelf te verwijderen. Maar wat doe je dan, als er verder niemand in de buurt is? Ze bedacht een geniale oplossing: ze bestelde eten via de bezorgsite Deliveroo en gebruikte het opmerkingenveld bij de bestelling om te vragen of de bezorger de spin zou kunnen verwijderen. Binnen een half uur stond bezorger Joe bij Demi voor de deur. Helaas moest hij mededelen dat hij óók bang is voor spinnen. Gelukkig wilde hij zijn angst wel opzij zetten toen Demi hem smeekte de spin toch weg te halen.


Beloning

Nadat de heldhaftige Joe de spin door het toilet had gespoeld, kon Demi weer opgelucht ademhalen. De vrouw was door het dolle heen. Aan BuzzFeed vertelt ze: ”Ik heb hem zo’n vijftig keer bedankt. Hij bleef maar zeggen: ‘Dit is zó grappig’ en hij moest heel hard lachen. Ik wilde hem echt omhelzen, een ware held!” Deliveroo was vanzelfsprekend ook erg blij met de publiciteit die ze door de actie kreeg en het bedrijf liet via Twitter weten Joe een beloning te geven. Wat ons betreft geheel terecht!

Lees ook: Vrouw vraagt advies: ‘Zit ik fout door me ziek te melden tijdens mijn menstruatie?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron:NSMBL | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Peter Hilz