Vrouw is in shock: ‘Mijn man schopte onze hond drie keer’

hond

De vrouw weet niet of ze haar man dit kan vergeven

Mila* en haar man Richard zijn beiden dol op dieren en hebben dan ook samen een hond. Toch heeft Mila zo haar twijfels over Richard, nadat hij hun vrolijke viervoeter maar liefst drie keer keihard schopte. 

In teen gebeten

“Mijn hond had wat eten gepakt, maar dat mocht niet van mijn man. Hierop schopte mijn man het eten weg, waarna de hond in zijn teen beet”, begint Mila haar verhaal op het forum Mumsnet. “Het gebeurde allemaal zo snel, dus ik weet niet of het de bedoeling van mijn hond was om Richard te bijten of dat hij gewoon het eten wilde pakken.”

Drie keer geschopt

Binnen een mum van tijd sloeg de stemming volledig om en werd Richard ontzettend kwaad op de hond. “Hij schreeuwde de hele tijd: ‘Hij heeft me gewoon f*cking gebeten'”, vertelt Mila over het moment. Maar dat was niet alles. “Mijn man was zo boos, dat hij de hond drie keer schopte. Toen hij hem de eerste keer schopte, deinsde de hond al achteruit. Daarna liep Richard naar de hond toe om hem nog twee keer te schoppen”, aldus de vrouw.

Dierenvriend

Mila kon haar ogen niet geloven. “Normaal is Richard zo’n dierenvriend. Ik schrok dan ook enorm en ik zei hem dat hij de hond niet moest schoppen”, gaat Mila verder. “Hij bleef maar zeggen: ‘Nou, hij beet in mijn verdomde teen.'” Toen de vrouw haar echtgenoot vroeg om zijn teen te laten zien, was ze niet bepaald onder de indruk. “Zijn teen was niet eens rood”, vertelt ze.

Overdreven reactie

De vrouw weet niet goed wat ze nu moet doen. “Ik ben geschokt, want ik weet dat ik dat nooit zou doen. Maar ik weet dat ik soms overdreven kan reageren. Onze hond is niet gewond, maar hij vond het duidelijk niet leuk”, vertelt ze op het forum. De lezers op het forum zijn allen eensgezind: “Ik zou mijn echtgenoot absoluut verlaten als hij dit bij onze hond deed.” Een ander schrijft: “Dit maakt me echt misselijk. Arme hond. Ik zou echt niet met zo’n pestkop kunnen leven.” Ben jij het hiermee eens of zou je Mila ander advies willen geven?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam Chickencuddle.

Lees ook: ‘Moet ik deze man blijven daten nadat hij een schokkende onthulling deed?’

Fan van dit artikel? Bewaar hem op Pinterest!

Bron: Mumsnet | Beeld: Unsplash, Belle Collective