Op welke manier maak jij een vuist? Dít zegt het over je persoonlijkheid!

Blijkbaar zegt het meer over je dan je denkt!

We meer aan onze persoonlijkheid koppelen dan je misschien in eerste instantie zou denken. Bijvoorbeeld aan welke kant van het bed jij het liefste slaapt of wat je favoriete kleur is. Maar de manier waarop jij een vuist maakt? Dat is toch wel een hele aparte. Toch zal het je verbazen hoe dit zal aansluiten op jouw karakter omdat dit je nooit is aangeleerd en het iets is dat je vanuit jezelf doet. 

Grote kans dat het je nog nooit is opgevallen hoe jij écht vanuit jezelf een vuist maakt.

Een vuist met de duim naar binnen
Wanneer je een vuist maakt op deze manier ben je een rustig persoon, erg attent en hou je er niet van om iemand te kwetsen. Daarnaast ben je erg creatief en heb je veel energie. Je bent erg flexibel en past je gemakkelijk aan in andere omgevingen. Je hebt het liefst een rustige relatie en je probeert er alles aan te doen om jouw partner gelukkig te maken.

Een vuist waarbij de duim voor alle vingers zit
Ben jij iemand die je duim voor al je vingers plaatst wanneer je een vuist maakt? Dan bestaat er een grote kans dat jij getalenteerd, extravert en zelfverzekerd bent. In het nastreven van doelen kan je behoorlijk koppig zijn maar daarentegen ben je een zeer harde werker. Uit angst vind je het soms lastig om nieuwe contacten te maken, omdat je bang bent dat dit zal mislukken. Je hebt een erg gevoelig hart en als het om de liefde maak jij nog wel eens dezelfde fouten als in het verleden waardoor je jezelf onnodig verdriet bezorgt.

Een vuist met de duim over de wijsvinger
Mensen die op deze manier een vuist maken zijn vaak de grootste dromers onder ons. Wanneer je dit doet ben je enthousiast, avontuurlijk en nieuwsgierig. Je vindt het vervelend om hulp aan anderen te vragen en in groepsverbanden word jij altijd gezien als het lieverdje van de groep. Probeer hiermee op te passen want anderen kunnen hierdoor gemakkelijk gebruik van je maken. Wanneer het op de liefde aankomt heb je veel moeite om je gevoelens te uiten en doe je dit dus vaak op een meer extravertere manier.

Lees ook: Wat vertelt jouw sterrenbeeld je over je intelligentie?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Dingen Voor Vrouwen © All rights reserved