Waarschuwing: dit product van de Primark wordt per direct teruggeroepen wegens brandgevaar

primark

Product van Primark is zeer brandgevaarlijk

Primark verkoopt niet alleen ontzettend veel stijlvolle -en vooral goedkope- kleding, ook biedt de winkel een heel assortiment met allerlei verschillende woonaccessoires. Met name tijdens deze kerstperiode liggen de filialen vol met gezellige kerstartikelen voor in huis. Toch blijken niet alle kerstartikelen van de Primark even veilig voor binnen.

Primark doet een terugroepactie voor kaarsen in de vorm van een kerstboom, die compleet vlam vatten.

Kaarsen
Voor de aankomende feestdagen dacht Jenny Ferneyhough uit Manchester haar huis gezellig te kunnen versieren met de woonaccessoires van de Primark. Zo ook de zilverkleurige kerstboom-kaarsen zouden haar huis extra gezellig moeten maken tijdens de kerstdagen. Maar na enige tijd de kaarsen aan te hebben gehad, vatte deze kaarsen vlam waardoor er een gevaarlijke brandsituatie in het huis van de vrouw ontstond.

Glitters
Metro UK zocht uit waardoor deze kaarsen ineens zo in brand konden vliegen. Volgens de vrouw waar ze mee spraken zaten de kaarsen onder de glitters en zou dit de reden zijn waardoor ze in brand vlogen. Om andere mensen te waarschuwen plaatste de vrouw een bericht met foto op Facebook. Gelukkig voor Jenny en haar man zaten ze dichtbij de kaars toen het gebeurde en konden ze zo voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde. Ook sprak Metro UK met een woordvoerder van Primark die liet weten dat al deze kaarsen per direct uit de schappen gehaald worden en ze een onderzoek starten wat er fout is gegaan bij deze kaarsen.


Mocht jij deze kerstboom-kaarsen al in huis hebben gehaald, steek ze dan vooral niet aan en breng ze terug naar het dichtstbijzijnde Primark-filiaal.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Facebook