Wil je je parfum aan het eind van de dag nog ruiken? Spuit het dan op deze plekken

parfum

Parfum blijft op deze plekken veel beter hangen

Het is een vast onderdeel geworden van menig vrouwenritueel: het parfum opspuiten. Nadat je je ’s ochtends hebt opgefrist, kleding aan hebt gedaan, make-up hebt aangebracht en deodorant op hebt gedaan, is het tijd voor de finishing touch: een lekker luchtje. Echter is er aan het eind van de dag weinig van dat lekkere luchtje te bekennen.

Zeker wanneer je flink in de buidel hebt getast om een bepaald luchtje aan te schaffen, wil je hier toch zelf wel de vruchten van plukken en wil je die dure Victor & Rolf of Chanel aan het eind van de dag ook nog ruiken. Soms is dit helaas niet het geval. Mogelijk spuit je je parfum op plekken waar die niet het beste blijft hangen.

Dé juiste plekken
Omdat wij willen dat je optimaal van die lekkere geur kunt genieten, sommen wij even kort op op welke plekken je dat luchtje dan wél moet spuiten zodat de geur veel langer blijft hangen. Komt-ie: achter je oor, in je hals, aan de binnenkant van de pols, aan de binnenkant van je elleboog. En… deze is een beetje ongewoon: in je haar. Hoewel eerst genoemde plekken ook ideaal zijn voor een spuitje parfum, zweet je op die plekken wel. Zo is het mogelijk dat je de lekker geur er als het ware uitzweet. Maar je haar… dat zweet niet! En daar blijft de geur superlang hangen. Denk maar een aan de een avondje frituren. De volgende dag hang de geur nog in je haar. Dus, kies een aantal van die plekken uit (niet allemaal, anders verander je nog in een wandelende parfumerie) en de geur blijft de hele dag aanwezig!

Verder lezen? Bekijk dan ook: 

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels