WIN: 3x een huispak uit de ‘From PB With Love’-collectie van Patty Brard

patty-brard-winactie

De nieuwste collectie is uitgebreid met meer producten

Goed nieuws voor alle fans van panterprint! Patty Brard komt namelijk met een nieuwe collectie bij Kruidvat. Ook deze collectie zit weer vol met hebbedingetjes in een kittig printje, zoals een afwasborstel, ovenwanten, keukenmatten en… huispakken!

From PB With

Word jij ook zo blij van de collecties van Patty Brard? We worden er altijd helemaal hebberig van en stoppen het liefst alles in ons mandje. Ook bij de nieuwe collectie, die de naam ‘From PB With Love’ heeft gekregen. In deze collectie vind je een tal van dingen voor in huis, maar ook voor jezelf! Zo scoor je nu ook huispakken, onesies, badjassen en een heerlijk fleeceplaid met panterprint bij Kruidvat. Wat leuk!

Patty Brard huispakpatty-brard-winactie

‘In m’n panterpak’

Patty zal Patty niet zijn als ze de nieuwste collectie groots aanpakt. Met de komst van haar eigen huispakken, mag een carnavalslied immers niet ontbreken. Daarom heeft ze 18 februari het liedje ‘In m’n panterpak’ gelanceerd. Patty: “Ik hoop dat iedereen gaat meezingen met dit nummer, waar je ook carnaval gaat vieren, thuis, online of in de kroeg. Ook als je niks hebt met carnaval kun je lekker in mijn nieuwe Patty panterpak swingen.”

Maak 3x kans op een huispak

Zie jij jezelf al ronddansen in een panterpak? Of kies je liever voor het zwarte huispak met roze accenten? Geen zorgen, want wij mogen maar liefst drie huispakken weggeven van de ‘From PB With Love’-collectie.

Deelnemen aan deze winactie is heel eenvoudig. Vul onderstaand formulier in vóór 28 februari 2022 23.59 uur. Winnaars ontvangen bericht en krijgen een huispak thuisgestuurd.