WIN: 4x een pakket uit Patty Brards collectie ‘From PB With Love’

patty-brard-with-love

Er zijn weer leuke nieuwe items met panterprint!

Ben jij ook zo’n fan van Patty Brards collectie ‘From PB With Love’, die ze in samenwerking met Kruidvat maakt? Goed nieuws: er zijn weer een hoop nieuwe items uitgebracht. De zomercollectie bevat weer allerlei leuke spullen met Patty’s kenmerkende panterprint. En wij mogen een aantal pakketten weggeven!

Een zomercollectie vol BBQ-items

Wij worden altijd hebberig als we horen dat Patty weer met een nieuwe ‘From PB With Love’-collectie komt. De zomercollectie van Patty’s lijn staat helemaal in het teken van lange zomeravonden met de BBQ aan. Patty wist het dan ook zeker: er moest een BBQ-schort aan de collectie worden toegevoegd. Uiteraard met haar kenmerkende panterprintje.

Veel keuze

Patty is net als eerdere keren razend enthousiast over de collectie. “Ik vind het zo leuk om met Kruidvat keer op keer te vernieuwen in onze collecties. Niet alleen in perceptie maar ook in print, design, kleur en met allerlei verschillende producten. De collectie bestaat dit zomerseizoen naast het BBQ-schort uit een aantal mooie jurken en een sporty jeansjack, maar ook uit interieuritems zoals mooie zomerse kussens en reisbenodigdheden zoals een toilettas die je zelf op kunt hangen. En dat allemaal in mijn eigen panterprint! Gezellig, hè?” Hieronder zie je een aantal items uit de collectie.

 

Maak 4x kans op een pakket uit Patty’s collectie

We hebben goed nieuws voor liefhebbers van deze collectie, want we mogen maar liefst vier pakketten weggeven. Elk pakket bevat een dekbedovertrek, een overslagjurk en een spijkerjasje. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Je hoeft alleen onderstaand formulier in te vullen vóór 11 juli 2022 23:59. Winnaars ontvangen bericht en krijgen een pakket thuisgestuurd.

< De winactie is voorbij. >

Bron en beeld: Kruidvat