Woehoe! Lidl komt opnieuw met een geweldige designercollectie!

Lidl
Leuk voor kerst of oud en nieuw

De modewereld was in rep en roer nadat Heidi Klum aankondigde dat ze een kledinglijn had ontwerpen voor Lidl. Hoewel fervente modeliefhebbers eerst nog met argusogen het idee bekeken, werd de collectie Heidi & The City een waar succes. Deze prestatie smaakt naar meer en daarom komt het Duitse topmodel met een tweede collectie voor de budgetsupermarkt!

Greep jij er de vorige keer naast? Dit is je (nieuwe) kans!

Designer items voor een prikkie

Opnieuw slaat Lidl de handen in een met Heidi Klum om een leuke kledingcollectie te ontwerpen. Dit keer brengen ze een heuse feestcollectie op de markt die bestaat uit oogstrelende jurken en jassen die bestaan uit tal van fonkelende deeltjes. Uiteraard zijn de items opnieuw scherp geprijsd en kun je al een pareltje van een item in de wacht slepen voor 9,99 euro. Voor het duurste item hoef je niet ellenlang te sparen, want deze bemachtig je voor slechts 39,99 euro.

Markeer 4 december maar alvast in je agenda want dan ligt de #LETSCELEBRATE collectie in de schappen van alle Lidl-filialen. Leuk als last-minute Sinterklaascadeautje? Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van de collectie.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: dankzij deze tips bespaar je tientallen euro’s tijdens het sporten

Bron: Gondola | Beeld: Unsplash, Lidl