Zit die van jou ertussen? Deze sterrenbeelden zijn het állerliefst

Herkenbaar? Deze sterrenbeelden zijn heel lief

Volgens de een is het pure pseudowetenschap, voor de ander is het een belangrijke leidraad in hun levenskeuzes: je sterrenbeeld. Of je er nu in gelooft of niet, het is altijd wel grappig om je horoscoop te lezen en de karakteromschrijvingen die bij je sterrenbeeld horen. Ben je slim, aantrekkelijk of heb je geluk in de liefde

Het staat allemaal in de sterren geschreven. Dít zijn volgens de astrologie de liefste sterrenbeelden!

Weegschaal
Deze lieverds zijn echte vredestichters en zullen ruzies altijd meteen willen sussen. Ze zijn liever zelf ongelukkig dan dat ze een ander ongelukkig zien en zetten zichzelf daarom (soms te veel) op de achtergrond. Ze zijn heel rechtvaardig ingesteld en worden kwaad van ongerechtigheid. Kortom, de Weegschaal doet geen vlieg kwaad en je mag blij zijn als je hen tot je vrienden mag rekenen!

Vissen
Vissen hebben een ontzettende hekel aan roddelen en achter de rug van anderen praten. Ze zijn eerlijk en zullen je nooit laten vallen om er zelf beter van te worden. Daarnaast kunnen ze goed luisteren en zijn ze erg zorgzaam, een Vis is altijd bereid een helpende hand te bieden. Ontzettende lieverds dus!

Stier
Dit is het meest geduldige sterrenbeeld, de Stier heeft altijd de tijd voor je. Ze hebben een goed hart en willen graag dat anderen zich prettig en op hun gemak voelen. Daar zullen ze dan ook alles voor doen, het maakt ze ook erg goede gastvrouwen of -heren. Voor je koken, een leuk cadeautje voor je kopen, een attent kaartje sturen op een moment dat je het niet verwacht: laat dit maar aan de Stier over!

Lees ook: Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash