Zó ziet ‘Baby’ uit Dirty Dancing er nu uit: ‘Mijn neuscorrectie was de grootste fout uit mijn leven’

Iedereen wilde Baby uit Dirty Dancing zijn!

Dirty Dancing, het is dé filmklassieker uit de jaren ’80. Wat hadden wij allemaal graag in de schoenen van Baby gestaan, die beeldschone krullenbol die zich meermalen in de armen van de knappe Patrick ‘Johnny’ Swayze mocht werpen. Jennifer Grey werd wereldberoemd toen de film uitkwam, het haar bos krullen en unieke gezicht had ze alles in zich om een superster te worden.

Ze had een veelbelovende carrière voor zich en verloofde zich zelfs met acteur Johnny Depp! Maar het liep anders, en dat alles door een mislukte neusoperatie.

Neusoperatie
Negenentwintig jaar later ziet de actrice er echter heel anders uit en is ze onherkenbaar als je haar vergelijkt met de Dirty Dancing-jaren. In 1989 onderging Jennifer een neuscorrectie die faliekant mislukte. De schade werd hersteld met een tweede operatie, maar hierna was haar gezicht totaal anders. Zelfs vrienden en familie herkenden haar niet meer.

Grootste fout
Jennifer noemt haar neuscorrectie ‘de grootste fout uit haar leven’. Ze denkt dat haar carrière in het slop is geraakt door de plastische chirurgie. “Ik ging de operatiekamer in als een celebrity en kwam er uit als een onbekende”, zei ze ooit over de operatie. “Het was de neuscorrectie from hell. Ik zal altijd die actrice zijn die ooit beroemd was, maar die nu door niemand meer herkend wordt door haar neuscorrectie.” Na de operatie kreeg Jennifer geen filmrollen meer aangeboden en haar carrière raakte in het slop. Het dirty dansen is Jennifer echter nooit verleerd: in 2010 deed ‘Baby’ mee aan de Amerikaanse Dancing with the Stars en ze won!

Zo ziet Grey er nu uit, zou jij haar herkennen? 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

the times of our lives… #oscarthrowback #patrick #patrickswayze #dirtydancing #80s #thetimeofourlives

Een bericht gedeeld door Jennifer Grey (@jennifer_grey) op

Lees ook: Het wassenbeeld van Beyoncé is hartstikke knap, maar lijkt niet zozeer op de zangeres..

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: Libelle | Beeld Getty Images